Läsarfråga

Hej, ett litet tips: Prova att rida fram lite mer i galoppen så han kommer igång. Det ser ut som han tycker det är jobbigt att gå så pass samlad och "tjafsar" lite för av den anledningen. Om du låter han gå fram lite mer ett tag till tills han orkar mer tror jag det blir bättre :) Du har en jätte fin häst, lycka till! Kram
- Tack. Det är faktiskt så att jag låter honom galoppera framåt, kortar honom ingenting - då han inte har styrka för det än. Strax efter att vi stängde av filmen stod jag fortfarande i lätt sits, släppte handen och smackade på som tusan. Han var fortfarande mer upp än fram. Tyvörr har han kommit på att han lättare kommer undan arbetet när han gör så och är helt enkelt lat. Det är ett sätt att komma undan. Men självklart galopperar jag honom framåt!


Satsar du på falsterbo? :)
- Nej. Gustav kommer aldrig hinna bli klar o mentalt redo till FHS iår. Dessutom har dom väl gjort om reglerna nu så du måste va färdigkvalad innan juni o kvalen måste skett utomhus? Kanske har fel, men vet att folk har nämnt det. Så nej, inget Falsterbo för honom. Har jag dock kvar honom (av nån anledning..) så är målet Breeders till hösten!!


puss tess


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Läste att du tror sadeln ligger fel. Går ju inte att se på film egentligen men den ser ut att hamna långt bak? Men som sagt, det kan man inte avgöra på film. Vad har du för sadel nu? Om du fick välja helt fritt, vilken skulle du helst vilja ha? :)

2010-01-08 @ 16:11:19
Postat av: tess

säg till om du vill ha min pålles fartfyllda galopp haha

2010-01-08 @ 17:51:36
URL: http://blondiieistallet.blogg.se/
Postat av: Anonym

ska du sälja gustav ?

2010-01-08 @ 23:37:36
Postat av: Maria!

Kan du inte lägga in gammla filmer på dina gammla hästar? som ginne och dom där?

kram

2010-01-10 @ 18:28:52
Postat av: Sara

Varför ska du sälja honom senare?

2010-01-10 @ 20:36:10
URL: http://ussing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback