Läsarfrågor

Hur går det för Billy? :)
- Superkul att den frågan kom upp! Jag mailade faktiskt Amanda häromdagen och frågade hur allt stod till och fick ett supersnabbt svar tillbaka, som uppskattades!

Hon skrev bland annat att allting går super med Billy! Dom satsade 2009 på att träna och utveckla honom inom dressyren där han tydligen gjort underverk! Enlig en tjej som hjälper henne (vet inte om det är en tränare, men tror det) så vill hon ha upp honom i storhästklasserna, för det är där han hör hemma. Dom ska börja planera lite tävlingar nu för 2010.

Det var sååå kul och få det mailat, blev så himla glad! Saknar ju den lilla ponnyn och är så glad att han hamnade där han hamnade. Att det blev så bra att han hamnade hos någon som inte bara vill tävla utan träna, som är det absolut viktigaste, speciellt för Billy! Förhoppningvis kan jag åka och hälsa på honom nu efter Thailand, hoppas verkligen det! :)


Vart har du din häst uppstallad?
- Denna fråga har jag svarat på massa gånger. Men jag står på Örminge Gård, Vikbolandet. Bra stall, bara 5 boxar och nära till VRFs ridhus!


Ska du till Thailand?
- Fick frågan nu som kommentar i detta inlägg, men tänkte ja kunde klistra in den o svara med en gång! Yes box, ska till Thailand :) Åker den 13 feburari och kommer hem natten/morgonen 1 mars. Ska bli heeelt underbart! Dock är ju jag superduper flygrädd så längtar inte speciellt mycket till själva flygresan som tar ca 12 h, usch! Men har ju min fantastiska pojkvän med mig, så ska nog gå bra!



Om du fortsätter låta han gå bakom och släppa bakbenen kommer du snart inte ha ngn häst kvar!!!!
- Oj, så arg man kan bli. För det första tycker jag det är jättetråkigt att du väljer att vara anonym och att du blir så fruktansvärt frustrerad över någonting som egentligen inte alls rör dig. Men för att svara, självklart tänker jag inte låta honom gå så bakom lod som han gör ibland - vi jobbar på detta. Släpper bakbenen, det gör han mycket sällan! Varför han hamnar bakom lod är för att han tycker arbetet är jobbigt, som vilken annan unghäst som helst. Men sen vi köpte dressyrsadeln har han fått en mycket trevligare form och jobbar med bakbenen mycket, mycket bättre! Så du behöver inte oroa dig tror jag :) Jag gör mitt bästa ridmässigt och tränarna hjälper mig så gott dom kan, så han ska snart gå i "den perfekta formen" han också, han är ju trots allt bara bebis!


Sofia din fråga svarar jag inte på här, för den har inget med bloggen att göra. Så du får ditt svar via mail!

puss tess


Kommentarer
Postat av: Jenny

Ska du till Thailand? inte det minsta avundsjuk

2010-01-14 @ 16:31:29
URL: http://hastfest.blogg.se/
Postat av: Liiindis

vilken tönt som kommenterar en sak anonym, vilka störda människor det finns. jag tycker han ser skit fin ut, oh alla unghästar har sina svaga punkter man får jobba på!

2010-01-14 @ 18:16:51
URL: http://spiritofjoy.blogg.se/
Postat av: Maja

Tråkigt med arga, anonyma kommentarer. Dock har hon rätt i att om hästen går bakom lodplanet så är det fysiskt omöjligt för den att sätta under sig med bakbenen. Den kan självklart ha mycket rörelse där, men detta sitter i gångarterna, medan det är bäckenets vinkel som avgör om hästen sätter under sig sina bakben korrekt. Jag har själv bl.a. en unghäst och vet att formen inte alltid är det lättaste, men detta är bra att ha i bakhuvudet då hästen hamnar i fel form. :)

2010-01-14 @ 20:20:30
URL: http://causamremove.blogspot.com
Postat av: Jennie

du kommer hem dan innan ja fyller år ;) haha, kul det går bra för billy förresten :)

2010-01-14 @ 21:29:37
URL: http://dresssyrryttaren.blogg.se/
Postat av: Louise

Vart i Thailand skall ni ?

2010-01-14 @ 22:09:52
URL: http://formone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback