Läsarfrågor

Vad är det för stam på Milan? Den var fin!
- Nu får Alexandra rätta mig om jag har fel, men jag tror han är e. De Niro - Roma - Regazzoni, med Donnerhall som farfar. Men som sagt, Alex får rätta mig om det är fel. Om det nu är rätt så hittar du full stam här.


Varför sålde dom Gustav?
- Jag tror det var så att dom hade väldigt mycket hästar just då och kände att tid inte fanns till. Sen fanns det säkert ett behov av pengar, det gör det ju nästan alltid i en försäljning. Fråga Alexandra för mer info :)


Synd att ni inte passar! Fin häst det där... Vart ska han på tillridning då?
- Tack, han är superfin! Han ska bara till andra sidan stallet hihi naevars men han ska stå kvar hemma sin egna box och gå kvar i sin hage. Men Kerstin och Felicia Bindekrans kommer att rida och träna honom under den tiden vi är i Thailand. Och dom har ju bara andra änden av stallet så blir smidigast så. Dessutom litar jag fullt på dom eftersom jag tränar för Kerstin :)


Du har en superfin häst! Jag undrar vart ska han "ridas" till? Om jag har fattat rätt så ska du sälja honom när du kommer hem från Thailand, eller?
- Svaret om vart han ska "ridas till" hoppas jag att du fick precis ovanför :) Jag är faktiskt kluven just nu om hur jag ska göra med försäljningen. Vi får se, men ska han säljas kommer jag nog vänta tills typ maj så jag hinner få ut honom på tävlingsbanan lite och förhoppningsvis få lite meriter på honom. På det settet blir han ju lite mer värd och då kan jag få ut lite mer, men vi får se.


puss tess


Kommentarer
Postat av: alexx

haha, stamen är säkert rätt. jag kan den inte ;) vet bara att han är e. De niro ;) tss. och det andra svaret var också rätt. Hade inte tid för en unghäst just då och då var pengarna bättre. jag önskar att jag hade haft tid för honom för då hade vi självklart inte sålt honom men man kan ju inte hinna allt. :)

2010-01-25 @ 16:11:57
Postat av: Maria

Jag kan med säkerhet säga att det är rätt stam..Jag som äger han nämligen :)Hittade hit av en slump när jag sökte på Milan..Milans mamma går 140 och dom hade ju förhoppningen om att han skulle bli lika bra men så blev inte fallet..Han skulle kunna gå 140 sa dom men alltid ha nerslag så därför bättre å sälja han som dressyrhäst :)Lycka till med din fina häst !

2010-01-25 @ 17:21:53

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback