19 juni 2010

Känner mig lite besviken idag, hade verkligen sett fram emot den här dagen! Men men.. Idag skulle nämligen Björn ha tävlat Gustav om han inte hade skadat sig förra veckan. Men bara hoppas på att det kommer fler tillfällen!

Red honom idag lite hemma på banan. Skrittarbetade honom väldigt mycket samt premiär travade. Han är verkligen riktigt ridbar just nu! Jobbade med övergångar och förflyttningar eftersom det är just det som behövs. Riktigt bra gör han vissa saker just nu, fin trav har han börjat få också! Testade även en kort galopp, men det tyckte han blev jobbigt så struntade i det och fortsatte med skritten och traven. Såret har börjat bli riktigt fint nu, läker på bra. Ingen hälta och veterinären säger bara "rid på", ska göras men lite försiktigt!

Måste säga att det känns otroligt bra ridmässigt just nu! :)

 

Efter lite 40 minuters ridning flyttade vi hem Gustav till Ljunga. Pga att jag går in på mitt sommarschema efter midsommar så blir det här en underlättning för både mig och min familj. Istället för att ha 15 minuters bilväg till stallet har jag nu 50 meter till stallet, detta kommer göra att jag kommer orka ta hand om Gustav, trots mitt hårda schema (åtminstone blir det lättare). Jag kan rida ihop med min kära vän Klara och mina föräldrar slipper sitta och åka runt när Gustav ska fodras. Dock kommer han bara stå här hemma under mitt sommarschema. Tror inte han far illa av alla flyttar, han verkar vara lugn och avslappnad i sin nya hage :)

puss tess


Kommentarer
Postat av: pontus

Det är bra Tess! Jag tror det är bättre att man ger upp för den dagen och fortsätter rida någonting annat om man känner att det går lite trögt. Jag tror inte riktigt på att hästen vinner när man "ger upp" just den dagen, tyvärr är djuret alldeles för osmart för det. Men härligt att höra att han är ridbar! Får snart komma ut och titta på monstret. :)

2010-06-19 @ 22:39:27
Postat av: Anna

Hej!

Har De lediga platser i ljunga eller är det bara lillfälligt under andra hästars betesperiod????

Vad kostar det att ha häst där?? Det är Ljunga Gård va??? Skönt för Dig att ni är på G igen!=) Lycka till!

2010-06-20 @ 12:54:37

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback