24 juni 2010

Sjuuuuukt dålig uppdatering, jag vet! Fattar inte vart alla timmar har tagit vägen?!

Ska jag äns försöka sammanfatta dagarna?
Senast jag skrev var i måndags, eller hur? Då red jag Gustav på banan och ni som har sett filmen från det kan kanske se att han är ganska fin? Jag var iallafall väldigt nöjd med det passet :)

I tisdags skrittade jag ut en sväng med mamma innan jobbet (12.00 - 19.30). Dock fick jag världens allergianfall mitt under turen så den blev ganska kort, men det räckte gott och väl. Skrittade bara..

I onsdags var jag leeedig! Tog en sväng på stan tillsammans med mamma och handlande alldeles för mycket! Dock väldigt mycket på rea så ändå bra gjort! Ni kan få se bilder om ni vill efter helgen. Nöjd som en skata över allt är jag iallafall! Blev även lite kvalitetstid med mamma och sen min kära Marcus på kvällen. Red lite lätt på Gurra sent på kvällen. Red i deras gräshage i skritt och trav. Han var lite seg och stel men inte så konsigt med tanke på hur länge dom går på stora gräsvallen om dagarna i solen! Var trots allt nöjd, trots att han inte var på sitt bästa humör (kort film kommer).

Idag red jag honom innan jobbet. Lite lätt på gräset idag igen. Mycket finare idag! Men körde väldigt lätt och lugnt, men fining var han mitt lilla gull! Sen blev de som sagt jobb mellan 12.00 - 21.15. Hur mycket folk som helst, men då går tiden fort vilket är skönt! Nu är jag ledig fram tills måndag och ja ska verkligen njuta för sen börjar mitt sommarschema! Nu måste ja gå och packa inför helgens bravader!



puss o kram tess


Kommentarer
Postat av: vendela

Fin blogg! :D



ska vi följa varann via Bloglovin? :)



Tävlar du Fälttävlan? (L)

2010-06-25 @ 21:10:15
URL: http://vendelaasplund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback