29 juni 2010

Två dagar har gått på mitt sommarschema och jag känner mig redan helt slutkörd! Dock ska jag inte klaga, för jag har ändå bra arbetstider. Men huvudet är verkligen helt slut! Måste bli hårdare med att inte bara sitta i kassan, jag orkar inte! Måste få röra på mig lite och vara på golvet ibland som alla andra. Nu har jag ju även lite ansvar för räkning av kassorna eller vad man ska kalla det och matte klockan 06.30 på morgonen har aldrig varit min grej - matte överhuvudtaget har inte varit min grej! Men bara stå ut och kämpa på, bara fyra veckor kvar ;)

Igår jobbade jag som sagt 06.30 - 18.00 och idag var det 06.30 - 14.00 som gällde. Tänkte "perfekt, då kan jag sitta i solen efter jobbet!!" Mjo tjena. Var ju bara det att jag var astrött när jag kom hem så kollapsade direkt i soffan! Satt väl i solen i kanske 15 minuter hihi får passa på när jag är ledig på fredag :)

Lite deppigt idag.. Min fina älsklings Marcus har åkt till Borlänge och Peace and Love idag. Ville så himla gärna åka med, men tyvärr måste jobba. Blir en tom vecka utan honom. Lika bra matchat som förra året dessutom, samma dag som han kommer hem åker jag till Falsterbo.. Hatar att sova ensam ;(

Idag säger vi GRATTIS till världens bästa Klara Lindström som fyller år :D Vi firar det med en uteritt ikväll, hon får dock en annan present senare hihi ;p NU, glass och jordgubbar!



puss och kram tess


Kommentarer
Postat av: klara

tack sötnos :)

2010-06-29 @ 18:35:57
URL: http://iklara.blogg.se/
Postat av: Tessan

Trivs du annars på jobbet? säg till direkt om att du inte kan sitta ikassan.Man ska inte behöva göra det ett helt arbetspass (om de är 14-18 kanske) men som jag när jag har min fruktpass på 13-19. Sitter jag nästan aldrig i kassan. Jätteviktigt o få röra på sig. Annars lär din rygg/axlar osv pajja! :/

2010-06-29 @ 19:47:53
URL: http://tesskarlsson.blogg.se/
Postat av: Isabel

Wow, riktigt snygg blogg! Hur många hästar har du? Vilken nivå tävlar du på (om du tävlar) ?? :)

2010-06-30 @ 14:16:01
URL: http://lillafairy.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack för "uppmuntringen" eller vad man ska säga :) Jag bad butiken skicka pannbandet till dig, jag hade ju ett valfritt pannband i en häst butik så det jag lottade ut ;) men gav alla uppgifter så det borde komma hem till dig snart :)

2010-06-30 @ 20:15:42
URL: http://lindaboquist.blogg.se/
Postat av: Anonym

sant sant, han e äckligt fin med. ska kolla med mamma också eftersom det är hon som betalar ;D men han vore sjukt najs!

2010-06-30 @ 20:43:01
Postat av: Linda

Känns som betäcker jag nu med en hingst skare va hoppning för Twillan hemma ska jag ha till dressyren sen & kanske några lättare klasser i hoppning. Men Aldiva har ett väldigt skarpt psyke, mycket kliv, h sen toppen stam inom sin ras. Hon är väldigt cool av sig & har en god hoppteknik men ganska feg ;/ så jag vill ha en hingst med ett lugnt inte så skarpt psyke, med god hoppteknik & hellst inget nerv vrak osv :p ah vene mer vad ja ska säga :D men främst för hoppningen, kliven tror jag aldiva har gott om så behöver inte vara någe dyng speciellt där :)

2010-06-30 @ 20:51:55
URL: http://lindaboquist.blogg.se/
Postat av: Michaela

Tess, kan inte du ha ett inlägg där du lär oss knoppa lika fina knoppar som dig? :D Eller har du tidigare berättat/visat hur du gör? :)

2010-07-01 @ 12:34:20
URL: http://harrstroms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback