Läsarfrågor

Vad säger Björn om honom?
- Björn gillar Gustav jättemycket. Han tycker att det är en trevlig häst med väldigt mycket energi. Han säger att de kommer att krävas mycket tid och arbete på honom för att de ska bli bra. Men han är övertygad om att de kommer bli en förändring bara han kan lära sig att använda sin energi på rätt sätt istället för att gå emot.

När ska han hem igen?
- Den 10 juli. Dock jobbar jag hela den veckan, så han kommer nog hem till helgen då istället. Alltså runt den 12-13 juli. Då blir det 3 veckor fortsatt intensiv träning innan han släpps på lite bete och sommarlov :)

Många som allmänt kommenterar röntgen osv.
- Han kommer röntgas, i höst. Har inte pengar för att röntga honom tidigare och ser heller ingen anledning till det. Finns flera som tittat på honom, däribland Björn Svensson, Lotta Björe och Åsa Frykman. Alla är inne på samma band, de finns inget fel på hästen. Han har fått akupunktur i ryggen utan någon direkt anmärkning (en häst med ryggont/problem hade reagerat tydligt, tex som min förra Sunny - som hade Kissing Spines). Han har också gått igenom böjprov felfritt. Så som sagt, anser inte att en röntgen idag är nödvändigt, speciellt inte när han nu går åt rätt håll med ridningen! Ja uppskattar alla tips o funderingar, men just de här me röngten får vänta, mycket pga ekonomin OCH att han känns "fräsh" :)



Funderar på en frågestund, är ni nått sugna på de? :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

ok, vill bara tillägga, (var jag som kommenterade på inlägget om filmen som hade kämpat med min häst i 6 år) att det var precis samma med den, flera tränare (riktigt duktiga), kiropraktorer, fysioterapeuter, veterinärer, ryggspecialister, sadelutprovare hade klämt och kännt på hästen och sa att det inte var någn typisk "rygghäst", och de nästan intygade att den hästen inte hade kissing spines, och jag trodde på dem såklart. Tillsist gorde jag röntgen på eget iniativ trots deras åsikter, och tyvärr var det ju illa somsagt. Önskar att jag gjort det mkt tidigare, det hade sparat enormt mkt pengar, blod svett och tårar...

2010-06-01 @ 22:39:08
Postat av: Tess Klintestam

Fast, som sagt han SKA röntgas, men som ja skriver kan jag inte göra de nu i vilket fall, pga ekonomiska själ - jag har inte råd! så därför får de vänta tills hösten, sen får ni andra skratta åt mig om de kommer fram att han är dålig, då kan ja bara skylla mig själv. men man kan inte göra allt och vad som helst - När inte pengar finns!

2010-06-01 @ 23:10:11
URL: http://tesskliintestam.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja jag vet att han ska det, och jag klandrar dig inte för att du får vänta ett tag, och jag kommer absolut inte skratta åt dig om det är något då!! Ville bara delge min erfarenhet, och vill bara att ingen ska behöva uppleva det samma, att man skjuter upp det och då har det ändå kostat mer i slutändan än om man gjort det dirket, fast nu är det ju snart höst så det är ju ingen lång tid vi snackar om, inte flera år som i mitt fall. (Man kan ju boka en utredning, så går det på försäkringen) Håller tummarna såklart för att det inte är något :)

2010-06-01 @ 23:51:28
Postat av: Malin

Tess ska röntga honom säger hon ju men inte just nu på grund av ekonimin och det förstår jag. För det är inte billigt. Så varför kan inte bara alla lyssna på henne, som ni ser så har Gustav gått framåt enormt mycket nu när han har varit på tillridning och jag tror att han kommer bli super... Bra jobbat Tess. :) Kramar

2010-06-02 @ 09:14:13
URL: http://malinarmittnamn.blogg.se/
Postat av: Pernilla - en liten blogg om min häst m.m :)

vilken fin header! vem har gjort den? :)

2010-06-02 @ 10:56:27
URL: http://tintin.devote.se
Postat av: Pernilla - en liten blogg om min häst m.m :)

Aha, superfin! =)

2010-06-02 @ 12:51:45
URL: http://tintin.devote.se
Postat av: Anna

Jaa frågestund. :)

2010-06-02 @ 14:26:55
Postat av: Lina

Psst... Du har vänt på två bokstäver i headern =)

2010-06-02 @ 15:46:47
URL: http://equilina.blogg.se/
Postat av: Cilla

Frågestund låter prima :D

2010-06-02 @ 16:27:14

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback