Det finns folk till allt

Att ni orkar.. Ni lyckas alltid på något sätt trycka ner mig till skiten, Grattis ni har gjort det igen!

Det finns vissa människor som verkligen lyckas med detta. Nu får jag inte längre ha en egen åsikt och tro på vad jag anser är bäst. Nae, nu ska jag dessutom börja följa andras tro och få skit för vad jag tror och vad jag har för planer. Jag ska börja läsa om problem för jag har ingen koll. Kanske skulle jag läsa massa böcker om ridning och hästhållning också får att få er nöjda? Och nej, ni som anser att ni bara diskuterar - forget it! Om de är så ni diskuterar skulle jag aldrig vilja diskutera en sak med er, för tonen som används är jävlig.

Men fine, jag orkar inte längre. Så nu är det slut! Jag håller allt för mig själv och så kan ni börja läsa andra bloggar. Jag kom hem från semestern med en liten nytändning, men den har fan slocknat med en gång. Jag mår inte så bra så jag orkar ta emot all skit, thats it. Jag behöver inga posstiva, gulliga kommentarer nu. Ni märker när de blir uppdatering nästa gång! Bye!


Och btw, skrittade ut på Gurra idag för ni som faktiskt är intresserade, han var sjukt fin! :)


tess


Kommentarer
Postat av: sabina

det är sorgligt att folk håller på så.. riktigt jävla SORGLIGT...

2010-03-05 @ 13:53:27
Postat av: Cilla

Att folk inte bara kan hålla käft. Alla hästar är olika och därav fungerar saker och ting olika bra på olika hästar. Jag tror nog man som ägare gör sitt bästa och vet vad som är bäst för sin häst. Så folk ska väl bara skita blanka fan i hur du sköter din häst, du känner Gustav bäst och vet vad som fungerar bäst för honom både hantering och i ridning.

Du är duktig, Tess, du har gjort ett otroligt bra jobb med både Billy, Peia, Sami och Gustav, ingen ska få dig att tro något annat! Alla hästar borde få ha en så ambitiös och ödmjuk ägare som du!

2010-03-05 @ 14:11:44
Postat av: anna

tycker det är idiotiskt att ifråga sätta din träning med din häst, som du känner bäst! Man behöver inte traka ner någon bara för att den använder tex galoppövningen som alla pratar om! Funkar det för dina hästa så kööör på bara, FOLK är avundsjuka!!!! skit i alla dummma komentarer, för tror du på det och ser skillnad så varför inte? säkert en jätte bra övning! skit i alla idioter!

2010-03-05 @ 15:02:10
Postat av: Ida

Från en som faktiskt är intresserad: kul att G gick bra :)

2010-03-05 @ 15:34:31
URL: http://inhast.blogg.se/
Postat av: Anna

ibland blir man bara så fruktansvärt trött på hästmänniskor. Det spelar ingen roll hur man gör, det är alltid folk som lägger sig i och tycker man gör fel. Fortsätt med det du tycker känns bra! Om det är någon som känner gustav är det du, inte någon bloggläsare ute i sverige!

2010-03-05 @ 15:54:44
Postat av: Rebecca

Fast... Nu hänger jag nog inte med riktigt? Det var väl ingen som diskuterade galoppövningen och Gustav? Eller finns det inlägg jag inte har sett? Bara att det kanske inte passar alla, och det tycker jag inte är så konstigt att det diskuteras rent allmänt om en övning vara eller icke vara. Men har någon klankat ned på Tess och hennes träning av G? Jag har inte uppfattat det så alls men jag kanske är trög ;)

2010-03-05 @ 16:26:56
Postat av: tess

JAG bryr mig också! Vad kul att det gick bra med Gustav :) gilla gilla gilla!!

2010-03-05 @ 16:32:20
URL: http://blondiieistallet.blogg.se/
Postat av: Sofia iaa Boström

ja vad ska man säga? ridfolk... suck... <3

2010-03-05 @ 16:33:09
URL: http://sofiaiaa.blogg.se/
Postat av: Jennie

Häst människor säger jag bara.. Innerst inne vet jag att du vet vad som är bäst och du är en fantastisk hästmänniska, jag hoppas att den inte förstörs av meningslöa människor som inte har något bättre för sig än att klanka ner på folk.

2010-03-05 @ 16:50:32
URL: http://jenniekriistensson.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej tess

älskar din blogg, läser den nästan varje dag! :)

jag har en fråga som jag jätte gärna skulle vilja att du svarade på om du kan :)



Jag vill jätte gärna rida NewForest SM som går i vetlanda iår, jag har två new forest ponnysar, och har kollat runt överallt, men hittar ingen information om newforest SMet, det ända jag hittar är resultaten från 2009.

behöver man kvala?

vilka klasser kan man starta?

måste man ha resultat innan ?



jätte taacksam för svar, och du, skit i alla avundsjuka jävlar, du är bra, tro på dig själv och låt INGEN trycka ner dig!!!

2010-03-05 @ 17:23:47
Postat av: linnea

det borde finnas ett uttryck får sånt. kanske "hästfolksyndromet". det är så onödnigt att uttrycka sig dumt även om alla kanske inte menar så negativt som det verkar i skrift. det blir alltid så fel när man "diskuterar" över internet.

2010-03-05 @ 17:33:53
URL: http://willspirit.blogg.se/
Postat av: linnea

de är så jävla konstigt att de är så sjukt mycket skitsnack i denna sporten, att folk ens har mage att börja tjaffsa sätta igång nåt så jävla idiotiskt. man får ha åsikter men man kan ju framföra det på ett vänligt och påpekande sätt. inte tyka sig och tjaffsa. för hur bra vet ni själva? om ni nu tycker att tess gör så jävla fel så kan ni ju föra fram dessa orden vänligt och som ett förslag.. är de för mycket begärt? annars kan ni ju bara backa tillbaka, så sjukt tråkigt att de finns människor som gör såhär. som inte har ett bättre liv än att sitta framför en dator och tjaffsa genom en ruta? hur tuffa är ni i verkligheten då? Stå på dig Tess, din häst, ditt liv, och ge fan på att inga dumhuvven ska förstöra din vardag. Du är så mycket bättre än dom.

2010-03-05 @ 17:36:07
Postat av: Sandra Ramtzén

Skit i vad andra säger/tycker och tänker och kör ditt race och lägg all energi på det du vill istället :)

Det finns lixom folk till allt, tyvärr!

2010-03-05 @ 17:51:47
URL: http://sandraramtzen.blogg.se/
Postat av: anna

Men det är ju faktiskt ingen som sanckat skit här eller klankat på Tess, eller jag är också trög? För jag fattar inte all uppståndels helt plötsligt.



Stå på dig tycker jag!

2010-03-05 @ 19:04:40
Postat av: virre

En del människor ger energi, andra tar. Lägg din tid på de som ger och lägg krutet på hästen, han verkar värd det!

2010-03-05 @ 21:09:23
Postat av: Emelie Persson

Ja du, bloggar man öppet får man nästa stå ut med kommentarer.. men i detta fall kan jag faktiskt inte heller se vart felet hamnat? Folk diskuterat öppet om galoppövningen?! alla har sin åsikt, Tess tror på övningen och likaså veterinären som behandlat.. det som sägs mellan dem och de de båda tror på de får man helt enkelt köra på.. Visst man kan lyssna på alla, men de som räknas innerst inne är de valen man själv gör och de är också de valen man får stå till svars för i framtiden..

2010-03-05 @ 21:09:58
URL: http://eston.blogg.se/
Postat av: Maria

Alla måste ju få ha sin egna åsikt. Jag tycker inte heller att det är någon som klankat ner på nån här. Endel gillar programmet och vissa inte. De flesta hästmänniskor tror sig ju veta bäst, å det vet vi ju alla redan. Å jag anser att alla får ha egna åsikter för allt fungerar inte på alla hästar. Man blir ALDRIG fullärd och alla hästar är olika. Stå på dig Tess och jag tycker det vore synd om du slutade blogga för jag läser den varje dag. kram kram

2010-03-05 @ 22:14:57
URL: http://walencia.blogg.se/
Postat av: Malin V

Åh blir så trött på alla som tror dom kan ALLT ... Du känner Gustav rätt och gör det du känner är rätt för er ... Jag som va så jävla glad att du kommit hem från thailand för jag saknat denna hästblogg .. så kommer folk o förstör såhär...

hoppas du vill börja skriva snart igen , så kul o läsa om dig o Gustav. Kul att det gick bra idag :)!

2010-03-05 @ 22:47:54
URL: http://malvaa.blogg.se/
Postat av: Klara

Kul att gusten kändes fin :) du får kanske sätta lösen så vi som är intresserade får läsa. Ta ingen skit. Puss <3

2010-03-05 @ 23:43:11
URL: http://klaralindstrom.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Men allvarligt, har jag missat något? Det refereras hela tiden till Gustav och galoppövningen - när diskuterades det? Jag känner mig som världens frågetecken.. "Du känner Gustav bäst" - jag har inte sett att någon skrivit något om honom i de förra inlägget? Det var väl bara rent allmänt. Läser folk inte innan de kommenterar? Eller är det jag som är helt väck?



Detta är min favoritblgg, läser flera gånger varje dag! Jag tror att det hela är ett missförstånd, jag har inte uppfattat det som att någon hoppat på dig och absolut inte kritiserat dig som hästägare. Inte heller tycker jag att stämningen i inläggen var nedvärderande eller elaka. Särskilt inte om man jämför med andra saker som skrivits tidigare. Ta inte åt dig för det var nog inte riktat till dig på det sättet.

2010-03-05 @ 23:43:22
Postat av: Cissi

Jag tror att problemet här är att man inte han urskilja tonlägen över internet. Det man uppfattar som negativ kritik och nedvärderande bullshit kan ibland vara skrivet med glimten i ögat eller i positiv anda, men det framgår inte i skrift. Sedan är inte heller alla bra på att uttrycka sig och då blir det fel. Jag tror faktiskt inte att någon menar något illa om dig i den här frågan Tess, jag tycker snarare att det är veterinären som blir ifrågasatt. Du ska självklart fortsätta göra det som fungerar för dina hästar - skit i alla andra, do your own thing.

2010-03-06 @ 10:00:42
Postat av: Rebecka

Man har alltid ett val, antingen tar man åt säg av allt folk säger, eller så gör man det inte.

För mig är valet enkelt.

Sen tror jag tyvärr att du missförstår vad många säger, tar det som personlig kritik när det kanske bara ligger nyfikenhet bakom. När du förklarar mer brukar du få väldigt bra respons av det jag sett. Det blir väldigt lätt missförstånd i skriftspråk.

2010-03-06 @ 10:26:30
Postat av: Julia

Det kan ju även vara så att Tess har valt att inte lägga ut kommentarerna som skrivits, eller helt enkelt tagit bort dom, det vet man ju inte ?! :)



Tess känner Gustav bäst, och vet vad som är bäst för han, och har hon dessutom en vet. som hjälp, vad är det då att gaffla om ? :s

Jag tvivlar ju på att Tess skulle göra något som skadar G med "flit". Hon är en grymt duktig hästmänniska, och jag skulle MER än gärna få massvis med tips, och skulle jag bott närmare, så hade jag nog bett henne om hjälp med mina hästar.

Med tanke på hur mkt BRA hon gjort med sina ponnysar/hästar genom åren, så förtjänar hon inte att få höra massa skit och elaka kommentarer.



Gillar ni inte det hon gör med SIN(!) häst, sluta då att läsa hennes blogg, så behöver ni inte ens veta. Klart det är bra att få höra vad andra tycker, men herregud, använd ett trevligt språl/skrift då, om ni nu inte är "sura", skriv en eller två smilisar, det gör faktiskt väldigt mkt. :) Och har ni något negativt att skriva, skriv det då rätt, för det är inte kul att få ett surt inlägg..



Stå på dig Tess, du gör ett grymt bra jobb med G!! :)



Kram!

2010-03-06 @ 13:18:47
URL: http://entin.blogg.se/
Postat av: Emelie

Riktigt tråkigt att det blir så här. Jag tycker att att du ska stänga kommentarsfunktionen, och kanske bara öppna den om du har frågestund på bloggen.

2010-03-06 @ 20:07:33
Postat av: Anonym

tyvärr är det ju så att om man har en stor öppen blogg, får man räkna med dåligt folk. Så är det bara

2010-03-07 @ 08:24:03
Postat av: Anonym

en fråga bara... vad är problemet? på det inlägget du menar finns bara diskussionskommentarer. som jag ser det finns inte en enda kommentar som är elak! och "tonen" räknas inte, det blir lätt svårt att kommunicera över internet när man inte kan se tonfall. som någon över skrev så kan det lika gärna vara skrivet med glimten i ögat, fast på ett annorlunda sätt än vad du skulle skriva det.



nej, du överreagerar rejält nu tycker jag ...

2010-03-08 @ 10:48:52
Postat av: Louise - Från flygplan till gödsel

sv:

De är köpta på en vanlig trampolin butik. De tog bara in ett par i varhe storlek! :) Skynda dig innan de är slut!

2010-03-08 @ 14:41:02
URL: http://formone.blogg.se/
Postat av: Evelina

Haha ja vad ska man säga, att folk ids hålla på ? De måste ha bra lite till liv i alla fall.. Du vet det bästa för din häst.



Lycka till i framtiden och vad roligt att Gustav gick bra :D

2010-03-09 @ 09:57:45
URL: http://evi0627.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Alla måste få ha åsikter och sedan gäller det att kanske inte ta åt sig så mycket heller.

2010-03-09 @ 13:22:14
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: Tack. Den är lite cool, är köpt i Frankrike tror jag (för typ 3 år sen). Kom på att jag hade den i lådan, haha!

2010-03-09 @ 16:32:05
URL: http://erkiperki.blogg.se/
Postat av: Anonym

:(, JAG SAKNAR DIN BLOGG!

2010-03-10 @ 17:11:51
Postat av: emelie

Hej, Fredagen den 19/3 kommer The World att annordna en bloggfest med bl a Tyra som värdinna, Vi skulle gärna vilja skicka en inbjudan till Dig, om du har möjlighet att skicka din adress vore vi tacksamma, om du har vägarna förbi mitt jobb D&Company på Linden så kan Du hämta en inbjudan (från och med på¨tisdag) direkt på plats där

MVH

2010-03-11 @ 10:09:11
URL: http://pemme.blogg.se/
Postat av: jennifer

saknar diun blogg:(

2010-03-11 @ 13:45:57
Postat av: Anonym

TINGELING TINGELING =) Kom igen nu! Vi saknar alla din blogg!

2010-03-11 @ 16:28:02
Postat av: Amanda

Hästmänniskor kan banne mig vara riktigt jäkla otrevliga.

Men du, Tess, är den enda som känner Gustav & vet vad han mår bäst av. Resten av människorna kan ju få ha sin åsikt men du behöver inte lägga ner tid & energi på dom. Jag tycker du verkar vara en riktigt gullig tjej & jag kollar din blogg varje dag!

Stå på dig vännen!

2010-03-11 @ 20:14:39
URL: http://eveerythiiing.blogg.se/
Postat av: Caroline

Hallå, nu vill vi att du ska komma tillbaka:). Din blogg är ju en av mina favoriter. Hästmänniskor kommer alltid vara som dom är tyvärr. Det beror ofta på högmod och avundsjuka.

Jag anser att du har en sund inställning till din häst och till träning. Du låter också hästen få vara häst vilket jag anser vara mycket viktigt. Försök att inte ta åt dig för mycket! Kram på dig!

2010-03-11 @ 21:55:35
URL: http://ecarolines.blogg.se/
Postat av: Cilla

Jag saknar dina blogginlägg baouta-mega mycket :/

2010-03-11 @ 22:58:31
Postat av: Lisa

Tycker det är tråkigt att du kommer på ursäkter hela tiden för att slippa blogga. Ta istället bort den så har du den ut världen, du slipper jobbiga kommentarer osv.

2010-03-12 @ 09:50:32
Postat av: Fille

så tråkigt att folk ska hålla på som dom gör, men aa hästfolk kommer alltid va hästfolk tyvärr :/ stå på dig vännen du har gjort sånna underverk med samtliga hästar du haft, låt inte de här stoppa dig!



hoppas allt går bra med Gurra :)



kramar <3

2010-03-12 @ 12:10:41
URL: http://teamcc.blogg.se/
Postat av: Rebecka

kom igen nu Tess, börja blogga!!!

2010-03-12 @ 16:34:11
Postat av: Fille

svar: jaa jag vet men d eär svårt när en enda person, självklart anonym skriver ett helt jävla inlägg med bara NEGATIVA saker då går jag automatiskt in i försvarsposition även fast jag vet att jag egentligen bara borde strunta i de. man rider aldrig så bra som när man sitter på läktaren, så är de ju. och som jag sa till dig så är hästfolk alltid hästfolk, tyvärr tyvärr..



tack så mkt för dom värmande orden iaf, betyder jättemkt :)

kram <3

2010-03-12 @ 18:57:44
URL: http://teamcc.blogg.se/
Postat av: karolina

ja, din blogg är super bra! fortsätt blogga:-)

2010-03-12 @ 22:33:07
URL: http://kkkarolinaaa.devote.se
Postat av: Anonym

Saknar också din blogg! Stå på dig, du är grym!

2010-03-12 @ 23:04:04
Postat av: Anonym

FORTSÄTT SKIRV!!!

2010-03-13 @ 14:58:51
Postat av: Anonym

Saknar ditt bloggande! Stå på dig, om du tycker att du gör rätt och det fungerar för dig och Gustav så är det bara du som vet om det är rätt eller inte.

2010-03-14 @ 09:58:09
Postat av: Anonym

Hallå hallå... Kontakt till bloggen =) =)

2010-03-15 @ 14:24:55
Postat av: Malin V

Nu är det sådär tomt utan din blogg igen !

Kom tillbakaaaa

2010-03-15 @ 17:35:42
URL: http://malvaa.blogg.se/
Postat av: Sofia

det är så typiskt hästmänniskor. alltid är det något fel man gör, för enligt dem är det fel och ska vara på ett annat sätt. skit i vad alla andra tycker även om det är svårt. DU känner dina hästar bäst och gör det DU tycker passar dem bäst. Det har funkat innan så varför skulle du inte veta hur du ska göra nu? Tro på dig själv Tess!

2010-03-24 @ 16:51:50
URL: http://kumpumaki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback