1 maj 2010

Nytt hus.

Nu sitter jag i nya soffan i nya huset i Ljunga. Är så himla fint och jag trivs redan superbra! Tror allting kommer bli toppen så fort vi får ordning på allting! Just nu bor vi runt kartonger haha har tagit bilder på gamla huset som jag tänkte lägga upp så fort jag hittar sladden i nån av alla kartonger! Kort på nya huset blir det så fort vi fort ordning på allting :) hihi

Igår var jag iväg på lite valborgsfirande. Var helt okej, tur att min vän Linnea var där. Inte så himla roligt att vara nykter själv men hon höll mig sällskap! Åkte hem vid ett tiden, fick räcka. Höll på att somna och dessutom väntas det ju jobb idag, 12.00 - 18.00. Sen direkt ut till stallet och fixa allting. Tänkte att jag skulle försöka rida lite idag!

Jag vet inte hur det blev med tränset? Med ni kan fortsätta "buda" på det fram till måndag kl 10.00 har ni mailat men inte fått svar, testa igen [email protected] jag tror de ligger på 300 eller 350 nu? Rätta mig om jag har fel! För att komma till inlägget om tränset, klicka här.

Nu måste jag gå och fixa iordning mig inför jobb, suck.


fina bakbenen hihi

puss o kram tess


Kommentarer
Postat av: Emilie Persson

Ja är intresserad av ditt men linda hade ju budat 350 och ja ger inte 400:- för ett beg träns tyvärr, då köper ja nog ett nytt :P men som sagt, vill inte linda köpa de kan ja köpa de för 200 ev liiite till..

2010-05-01 @ 22:17:51
URL: http://eston.blogg.se/
Postat av: S O F I A -satsar till 100!

Nytt träningstips i bloggen som passar hopp- som dressyrryttare/hästar!

Jättebra för att få en mer lyhörd häst och för att träna på gemenskapen mellan ekipaget.



Att titta skadar inte ;D

http://sofiaelinab.blogg.se

2010-05-02 @ 09:11:35
URL: http://sofiaelinab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback