11 maj 2010

Självklart har jag åkt på världens förkyldning! Jag hinner fasiken inte bli frisk innan jag blir sjuk igen, dessutom börjar min kropp reagera starkt mot pollen. Men nu har jag äntligen fått starkare pollen tabletter så den här våren och sommaren kanske jag klarar mig hyfsat!

Idag, hur som helst stod det jobb på schemat 09.00 - 20.00. Gick ganska fort idag ändå, var hela förmiddagen på golvet och plockade varor och då brukar tiden rulla på bra. Jobbar imorgon också, 10.00 - 19.00 om jag minns rätt, måste komma ihåg att kolla kalendern innan jag lägger mig ;) hihi

Det är riktigt tomt och konstigt nu när Gustav är borta. Vad tusan ska jag göra om dagarna liksom? Men en månad går fort. De kommer nog bli super hos Björn. Han står i en utebox där vilket jag tror passar honom, då han kan stå och titta ut på massa roliga saker hela tiden, kanske vandrar lite mindre då. De enda jag tror han kommer sakna är sina hagkompisar som han busar med varje dag.. Ska åka och hälsa på honom nästa helg kanske.



puss o kram tess


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback