30 november 2010

Okej, egentligen är det för sent för att sitta här och skriva nu. Men jag kan ändå inte sova, så då kan jag likagärna skriva av mig lite här i bloggen (de händer ju inte allt för ofta nu förtiden).

Vintern har kommit till Sverige, på riktigt. Är så nöjd med mig själv att jag valde att sätta på snösulor och brodd på Gustav redan för två veckor sedan! Behöver inte bekymra mig om denna jäkla snö, som faktiskt ställer till med stora problem för många. Dock är det dags snart att börja trappa ner inför vintervilan. Eftersom det inte har hört av sig någon, tillräckligt intresserad, vettig och bra människa angående Gustav väljer jag att ställa av honom tre veckor nu under vintern, så han ska få tid att vila sin kropp (och knopp!) Sen kör vi på i januari igen. Är det så att han blir kvar så har jag en plan för både honom och mig, därför har jag ingen direkt brådska med att bli av med honom, just nu. Allt ska stämma till 110% om han ska flytta, that's it.



Snart är det jul och jag jobbar bara Annandagen, skönt. Jag har en megalång önskelista haha, dock så är ju inte våran familj någon direkt "julfirar-familj", så vet att det inte blir några julklappar. Men drömma har ju aldrig varit förbjudet, eller? Högst upp på min lista, till mig står en lägenhet ;-) högst upp på listan till Gustav står ett Dyón träns med repnosgrimma. Meeen, jag har jobbat dåligt senaste tiden så lönen har inte varit den bästa, så dessa julklappar får vänta!

Nu ska jag försöka sova igen. Hatar att sova ensam, de är riktigt pissigt. Men de väntar en lång arbetsdag imorgon så nu måste jag åtminstone försöka! Hörs igen på torsdag :-)

Kommentarer
Postat av: Sigrid

Tack ska du ha! :*

Täcket är jättemysigt, väldigt tjockt! Det är från HL Equipment.

2010-12-02 @ 17:56:27
URL: http://sosigog.blogg.se/
Postat av: Alexx

SV: Japp, alldeles lagom (: Han känns och är större än onyx tror jag allt. Nu börjar han ju bredda sig lite också och lägga muskler. Sen är ju filmen filmad med fel format vilket förvränger lite!

2010-12-03 @ 10:27:17
Postat av: Annie

låter klokt ang. Gustav. Jag tycker att han är så fin :)

2010-12-05 @ 14:15:27
URL: http://anniehoppryttarinna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback