Back on Track

Idag var mamma och jag på Avantia, dom skulle ha en Vip kväll med föreläsning om Back on Track. Själva föreläsningen tyckte jag var sådär. Killen som var där kändes inte riktigt påläst och han läste innantill ganska mycket, det kan jag reta mig på. Men han kunde svara på alla frågor och det kändes som det viktigaste :)

Sen var det ju 20% på alla BoT produkter så passade på att handla lite till Gurkan. Av mig fick han ett par nya paddar. Har haft sånna sen jag hade Billy och älskat dom, men mina har blivit lite slitna och feltvättade hihi så behövdes ett par nya. Så han fick ett par till frambenen av mig.

Av mammsen fick han paddar till bak samt ett nättäcke, tack underbara mamma (både från mig & gurra)!


Back On Track Paddar med kardborre med ett yttre lager av neopren.
• Smärtlindring
• Lindrar inflammation
• Minskar muskelspänning
• Ökad blodcirkulation
• Läkning påskyndas

Lindrar och påskyndar läkning av skador i muskler och leder
Uppvärmning av muskler inför arbete eller fysisk träning
Förebygger skador i muskler och leder


Back on Track nättäcke.
Under sommaren är nättäcket det perfekta täcket eftersom det andas så mycket som ett täcke kan göra, tack vare det starka mycket luftiga nätet som finns utanpå det heltäckande lagret av tunt keramiskt tyg. Det används både som undertäcke, transporttäcke, svettäcke och i boxen under de varma årstiderna. Eftersom täcket används under andra täcken så kommer du att använda det året runt. Täcket skyddas dessutom då av ett vanligt yttertäcke. Täcket kan med fördel användas före träning/tävling för att förvärma musklerna och efter träning/tävling för att hjälpa musklernas återhämtning. Genom att använda ett helt täcke får man Back on Track-effekten på både bog-, rygg-, kors- och lårmuskulaturen.

Nättäcket har ett innertyg av polypropylen med insmält keramik. Utvändigt finns ett tunt nättyg för maximal andningsfunktion. Nättäcket är polyesterförstärkt längs halsöppningen och har teddyfoder vid manken. Täcket har dubbla bogspännen (bältesknäppning) och kryssgjordar (snabbknäppning). Det finns ett stort svanskydd med svansrem och öglor för bensnören. Har en bättre passformän andra täcken då nätet är mer eftergivligt än vanligt heltäckande tyg.

• Smärtlindring
• Lindrar inflammation
• Minskar muskelspänning
• Ökad blodcirkulation
• Läkning påskyndas

Lindrar och påskyndar läkning av skador i muskler och leder
Uppvärmning av muskler inför arbete eller fysisk träning
Förebygger skador i muskler och leder.


Källa: www.backontrackshop.se/

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Att jag missade det där då?! Brukar få mail ifrån Avantia men icke, hade ingen aning. Synd! Jag har ju stallbandagen runt om och nättäcket i nya "royal", vill ha alla saker som finns :D

2010-09-29 @ 08:47:29
URL: http://tintin.devote.se
Postat av: Evelina

Back on track är bra grejjer :D Har knä och rygg skydd till mig själv.. Stall och sommartäcke åt hästen och 2 tjocka ( transportpaddar ) och fyra tunnare paddar och knäskydd åt hästen med ;)

2010-09-30 @ 16:03:59
URL: http://evi0627.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback