19 april 2011

God morgon!
Jag orkade inte blogga igår, vilket ni kanske märkte.. Men jag var i stallet på förmiddagen och red ut en långrunda på Gustav. Körde ganska mycket intervaller i galopp för att köra det som ett litet konditionspass. Klättrade även i en backe, valde att galoppera upp för den en gång då den hade perfekt lutning, sen skrittade jag ner och upp igen 3 gånger - nyttigt för styrkan! Svettigt häst när vi kom tillbaka som fick sig en härlig dusch :)


Bjuder på en liten film från det läskigaste på hela uteritten - broooon !

Hela eftermiddagen, mer eller mindre, så låg jag ute i solen och bara gottade mig och njöt av att vara ledig! Helt fantastiskt va fort det har blivit vår helt plötsligt, underbart.

Strax efter 16 kom Ida och hennes lilla gäng och hämtade upp min säng som jag sålt till henne, hoppas ni fick ihop den ;) hihi skönt att äntligen bli av med den, den va liksom lite för stor för mitt lilla rum hiihi När dom åkt så tog jag och mamma bilen + släpkärran och åkte till IKEA, jag var ju liksom tvungen att ha något nytt! Blev faktiskt en likadan säng som jag hade fast en 160 istället för 180 och vit istället för ek, snyggt. skruvade ihop hela skiten själv (med lite hjälp av mamma) och jag är såå nöjd! Dock så fanns inte bakstycket till sängen i vitt, utan det fick jag köpa i vit ekfaner för att se om jag kan lämna in de till någon som kan måla om de till vitt.. typiskt. Så det satte jag inte upp då jag vill veta om de går att få vitt först eller inte - annars lämnar jag tillbaka det. Sov gott gjorde jag iallafall ;) hihi



Idag blir det stallet så fort jag fått i mig frukosten, sen väntas det jobb mellan 12.00 - 19.30. Underbart med lite sovmorgon, mamma ska med till stallet idag då hon har påsklov, så då behöver jag inte stressa. Sköönt att slippa vara där strax innan 7 för en gångs skull ;p hihi Blir en härlig skrittur ute i naturen för Gurris del idag. Tredje dagen i rad som vi rider ut nu, uuuunderbart skönt :)


Kommentarer
Postat av: Ida

haha ja jag är i full gång med den ny, men inser att man måste vara tvp ^^

så ikväll ska vi förhoppningsvis sova i våran nya fina säng :D

2011-04-19 @ 11:25:29
URL: http://fjulla.blogg.se/
Postat av: Eleonor - Vinn smycke värde 395kr

Åh jag skulle också behöva klättra med min ena häst. Dock är de väldigt platt häromkring... hm..

2011-04-19 @ 12:38:51
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/
Postat av: Hanne

Imponerad, jag blir sugen på att börja själv.

2011-04-20 @ 16:45:59
URL: http://malare-linkoping.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback