Håkan Hellström

Varför jag inte kunde skriva efter tävlingen igår, var för att jag och Marcus skulle iväg och se allas vår älskade Håkan Hellström på Flygeln!

Kan ha varit den absolut bästa kvällen i hela mitt liv och jag sitter forttfarande och ler efter den underbara konserten. Håkan var helt magisk, kvällen var helt magisk!! Han är precis lika jävla grym på skiva som han är live, han är fan helt oslagbar.

Jag stod där i klungan med Marcus och hans polare och skrek, hoppade, hade tårar i ögonen och blev nykär! Jag har svårt att bestämma mig vilken låt som var bäst under kvällen, då alla låtar är precis lika underbara och med en sån artist som Håkan så blir allt bara så jävla bra. Men, min personliga favorit sedan innan är ju Precis som Romeo, så självklart blev det lite extra rysningar i kroppen när just den spelades.. ♥



Här kommer några av favoriterna !
Dock skitkvalité från Iphonen.. Dessutom dog den efter halva konserten typ.. dumt :(

Precis Som Romeo


Man måste dö några gånger innan man kan leva


En vän med en bil


Jag vet vilken dy hon varit i



TACK älskade Håkan för en fantastisk kväll (tack till er andra som var där och gjorde det grymt också), detta kommer jag att leva på väääldigt länge. Som jag väntat på detta ... ♥

Kommentarer
Postat av: Eleonor - Vinn smycke värde 395kr

Jag tycker också mycket om Precis som Romeo.

2011-04-18 @ 10:00:32
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/
Postat av: Marlene

Jag var också där. Får gåshud när jag tänker på hur underbart det var!!! Jag tycker nog Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din, var en av de bättre. Men sjuuuukt svårt att bara välja en låt :D Fan vad bra det var!!!!

2011-04-18 @ 10:17:09
URL: http://melen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback