13 augusti 2011

Har fortfarande inte fått igång min dator! Bryter snart ihop, har absolut inte råd att köpa en ny dator denna månad, men jag klarar mig absolut inte utan dator :( Vill liksom inte lägga mina "dressyrsadel-pengar" på en ny dator.. Buhuu! Så det lär bli tomt på både filmer och bilder i framtiden då jag inte har några som helst redigeringsprogram på denna dator och filmerna går inte ens att spela på denna, trååkigt.


Hur som. Igår var det jobb 12.00 - 19.30, sen mötte jag upp Frida, Maria och Amanda för lite kvällsmys på Trädgår'n. Paulina och Maria från jobbet dök upp efter ett tag också, riktigt trevligt! Dock hände det något riktigt mystiskt på Trädgår'n igår när jag skulle dricka min cider. Hela jävla botten på glaset bara lossna, alltså det var helt sjukt! Helt plötsigt hade jag hela min cider i knät, ett tomt glas och glasets botten låg på golvet haha galet var det!


Bild från Marias blogg.

Idag har jag tillbringat förmiddagen i stallet. Planen var att hoppa, lite linjer och kombinationer. Sista genrepet innan tävlingen nästa helg. Det gick skit, jag vet inte vad som hände! Han var så himla fin när jag red fram, jättemjuk, medgörlig och superhärlig helt enkelt. Även när jag hoppade fram kändes han fin och med på noterna. Men sen gick det inte alls, speciellt inte med kombinationen (räcke 7m oxer). Vi kom fel hela tiden, hittade inga avstånd. Jag var spänd och Gustav hoppade spänt, nä fy det kändes riktigt kasst! Känns ju inte så bra inför helgen om vi säger så..


Vi får se om det blir någon film..

Kommentarer
Postat av: Sandra Ramtzén

Snygg kavaj var har du köpt den ?:)

2011-08-13 @ 18:17:41
URL: http://sandraramtzen.blogg.se/
Postat av: Frida

Du kan få låna min gamla dator om du vill sålänge! du kan ju pröva och se om filmerna går att spela upp på den, funkar det så kan du få köpa den för en billig peng ;)

2011-08-13 @ 19:21:55
URL: http://friduusss.blogg.se/
Postat av: Eleonor - Ridlärare & Hästföretagare

Åh vilken bra bild! Supersnyggt!

2011-08-14 @ 11:52:46
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vill se filmer?! Var är du och tävlar någonstans? Vill ha uppdatering! Du är duktig

2011-08-14 @ 12:39:36

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback