Tävling Nykyrka Ridklubb

Om jag säger såhär; Jag har ingenting att vara nervös för framöver, min häst är helt fantastisk!

Imorse var han sådär härligt lugn och mysig, ville bara pussas hihi. Stod snällt och slappnade av medans jag knoppade, ryktade, borstade egenom svansen samt fixade de sista små detaljerna. Gick snällt in i transporten som vanligt och vi kom iväg i tid. Dock var vi där aldeles för tidigt, precis som vanligt.. Men, det gjorde att vi han besiktiga honom i lugn och ro, kolla banan samt några avd A ekipage, fika OCH göra Gustav lite extra snygg innan start!

Idag var vi alltså på en regional hopptävling hos Nykyrka Ridklubb utanför Motala. Jag gillar deras anläggning, speciellt den stora utebanan, det är synd att det ligger så långt bort. Funktionärerna är alltid trevliga och det är oftast bra banor byggda. Dock är ju Sara en expert på att krångla till det lite ;)


120 cm bed A - DEBUT
Åh jag var verkligen så himla nervös! Han kändes verkligen hur fin som helst när jag red fram inne i ridhuset helt själv, avslappnad fast ändå med på noterna. Inne på framhoppningen var han bara katastrofal! Hoppade åt helvete, var rädd för precis allting och bara sparkade. Usch, fick en sån dålig känsla när jag gick in på banan. Samtidigt som jag är lite van, jag menar, det är ju så Gustav brukar beté sig på framhoppningen. Men väl inne på banan släppte det lite.. Hinder ett, två och tre kändes jättebra! Tyckte jag red bra till kombinationen, bråkade inget med honom och låg helt rätt. Ändå valde frambommen på B-hindret att falla ner och jag förstår verkligen inte varför!? Vi låg verkligen perfekt och han liksom snuddade jättelite med ena baktassen på frambommen - så synd! Bra på hinder fem, lite styrig på den relaterade linjen på fyra språng till hinder fem, men han löste det. Dampade lite till nästa hinder men jag fick ordning på honom. Sen blev det ett litet missförstånd till hinder 9, där jag var beredd på ett galoppsprång till medans han valde att hoppa av så jag satt helt plötsligt med långa tyglar och var helt i obalans haha Låg helt okej till sista hindret, men han stoppade ner baktassarna lite för tidigt den lilla latmasken så bommen föll. Två riktiga oturspet! Men jag är så himla nöjd över den debuten :D Och framför allt, vad hade jag att vara nervös för!? Han fixade ju det där hur lätt som helst! Så totalt 8 fel alltså.


Kände mig så nöjd efteråt! Och vi kommer absolut att rida fler 120 iår, men nu ska vi ha lite roligt med lägre klasser på NFK först nästa helg.


Film och bilder kommer så småningom, måste se om jag kan få över det till någon dator först ;)
Om det var någon som fotade får ni jättegärna skicka bilderna till [email protected]

Kommentarer
Postat av: Frida

Ni är såå duktiga!! Jag blir så stolt över er :')

2011-08-21 @ 19:16:33
URL: http://friduusss.blogg.se/
Postat av: Sandra Ramtzén

Åhh vad glad jag blir, stort grattis!

2011-08-21 @ 19:39:53
URL: http://sandraramtzen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Grattis! Vad kul att det gick så bra :)

2011-08-21 @ 19:48:30
Postat av: Rebecka

härligt! Grattis :D

2011-08-21 @ 20:04:53
URL: http://rebeckawersten.blogg.se/
Postat av: Eleonor - Ridlärare & Hästföretagare

STORT GRATTIS! HÄRLIGT JOBBAT!

2011-08-21 @ 20:14:06
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/
Postat av: Myran

Grattis! =)

2011-08-21 @ 20:48:17
URL: http://trinnie.blogg.se/
Postat av: Jennie

Det är så himla kul! Ni är värda det!!!! Massa massa massa grattis :D

2011-08-21 @ 22:55:12
URL: http://jennikristensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback