Videoklipp

Det blev visst en liten film på mig och Gurkan från i onsdags när det gick som mest skit haha. Men vi hade ju faktiskt hela fem minuter som var okej under ridpassets gång och fantastiskt nog så fastnade det på film! :)



Jag tycket det syns att vi varit lite upprörda på varandra innan detta (kanske för att jag är så van att se film på han). Men han är lite för hög, det blir liksom mer uppåt än framåt. Spändheten hos oss båda gör även att galoppen blir extremt kort. Jag vågar inte riktigt släppa på, utan sitter och håller, håller och håller och han vågar inte riktigt ta för sig på samma sätt utan blir som sagt mer upp än fram. Det syns även att han inte riktigt arbetar under sig och kommer egenom med kroppen, mycket pga att jag inte vågar rida framåt såklart, dessutom blir han upprörd för minsta lilla förhållning under denna video. Vi hade som sagt bråkat en del innan.. Och efter..

MEN om man ska se något possitivt i denna film så är det ändå att vi hittat avstånden så mycket bättre nu! Vi kommer nästan rätt varje gång på bommarna och jag har lärt mig lite mer hur jag ska ta mig dit liksom. Så visst, just under denna film är det inte total katastrof, men den visar inte heller vår bästa sida..

Tänkte iallafall att ni skulle få se den, så har ju även ni nått att jämföra med nästa gång det går bra ;-)

Kommentarer
Postat av: linda

Ni utvecklas massa tess, jätte kul & se och glad att du aldrig gav upp :) .. Kan inte du lägga upp lite tips om hur du lärde gurran galopp ombyte? för p har väldigt svårt för det & kan va kul o veta hur andra gör för att få lite tips :)

2011-08-06 @ 00:43:54
URL: http://lindaboquist.blogg.se/
Postat av: emelie

Asså, har du en självgående kamere?

2011-08-06 @ 10:17:38
URL: http://komkoma.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad du sliter han i munnen framför bommen en gång.

2011-08-06 @ 10:52:11
Postat av: Rosanna

Supersnygg outfit, speciellt den läckra färgen på ridbyxorna :)

2011-08-06 @ 22:47:47
URL: http://kattmedpistol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback