10 december 2011

Lördag .

Tog mig en sovmorgon, kroppen var trött. Kvällen igår slutade inte riktigt som jag planerat kan man väl säga! Min underbara Maria hörde av sig och ville ta ett glas vin på Munken, visst tänkte jag. Munkenmys är ju ungefär samma som soffmys. Dock slutade vårat Munkenmys på Wasa tillsammans med Marias vänner samt pojkvän, mycket roligt vill jag lova! Jag var dock väldigt nykter, men roligt hade jag för de. Spontankvällar blir alltid de bästa kvällarna och trots att jag hatar Wasa och är väldigt anti det stället dansade jag fram till 02.30! :)


Stallet idag gick bra, Gustav hade inte stökat ner i boxen alls och det var väldigt lättmockat. Ridningen gick dessutom väldigt bra! Han hostade ingenting och kändes otroligt fräsh. Jobbade mycket övergångar från skritt till trav, jobbade över lite travbommar och han kändes som sagt fin idag. Något stel och spänd i vänstersidan så gjorde lite sidförflyttningar för att få igång kroppen. Åh, just nu är det bra härligt att rida! Tyvärr varken film eller bilder, dåligt med det just nu. Men imorgon kanske det blir film då Gustav ev. ska ta sitt första hopp sedan omkullridningen på Smedby Gård. Vi får se hur han känns, men jag hoppas på att det blir så!


Annars är jag hemma i Ljunga över helgen, då Marcus jobbar och har borta match osv. Men det är skönt att vara hemma lite också, sova i min egna säng, få lagat mat och mysa med två underbara hundar :) Har som vanligt på lördagskvällarna tittat på Så mycket bättre och ja, jag älskar de programet.. Nu ska jag kolla lite på en film som går på femman som jag gillar, sen väntar sängen. Inget plugg idag, sjukt dåligt! Det betyder att jag måste sitta hela eftermiddagen imorgon..


Nu förtiden bär jag Cassiopeia och Golden Poem runt min handled, föralltid..

Armbandet är gjort av Erica, tack - betydelsen för detta armband går inte förklara i ord.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Bara nyfiken? Vilken av dom var det du gjorde? :)

2011-12-10 @ 22:22:35
URL: http://jennikristensson.blogg.se/
Postat av: Emelie

Har du blandat g och peis hår i ett och samma ? :) fiiint !

2011-12-11 @ 03:11:57
Postat av: Carro

Verkligen jättefint!

2011-12-11 @ 17:32:06
URL: http://carolinedjerf.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Så himla fint armband!

2011-12-11 @ 18:44:33
URL: http://rebeckawersten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback