13 december 2011

Lucia .

Hade utsläpp i stallet imorse, så befann mig på Fursta vid 8-tiden. Släppte ut odjuren och tog min fina grå springare på en härlig, men blåsig skrittur ute i naturen. Han var duktig, spänd emellanåt med kunde faktiskt slappna av riktigt fint mot slutet. Att bara rida ut på dessa skritturer är extremt nyttiga för Gustav! Stod och ryktade och pysslade med honom ganska länge efteråt, han är så extremt mysig nu. Efter skadan har han blivit världens gosegris hihi mitt hjärtegull - så glad att han inte blev såld förra året ♥ Dock längtar jag efter lite kyla och snö nu, är så fruktansvärt trött på denna jäkla lera.. Hur som helst, efter våran mysiga skrittur tog jag tag i alla stallsysslor och var klar i stall ett vid 11.30, åkte då direkt till stall två.




På stall två väntade nästa häst på mig, nämligen Gnista. Vi jobbade i ridhuset idag också, hade ungefär samma tänk som senast. Dvs mycket travarbete med övergångar, sidförflyttningar och lösgörande. Målet var att få henne att ligga kvar i en rund och låg form på halvlånga tyglar, denna dam är lite lat av sig. Hon vill nämligen gärna att jag ska bära runt på henne hela passet och inte bära sig själv, latis! Så det blir lätt så att jag har massor i handen och när jag sedan lättar drar hon upp huvudet med en gång och vi får börja om. Men idag var hon riktigt, riktigt fin! Gillar denna häst mer och mer.. Hon var lite seg och trött idag så tog många skrittpauser. Hon är egentligen väldigt välriden, gör jättefina öppna, sluta, skänkelvikningar osv, bara det att hon är sto och lite lat ;) Tog en kort galopp i båda varven och wow, det hände saker idag! Inte en enda spark och hon sökte sig automatiskt nedåt, så kul! Nöjde mig då och skrittade av henne 15 minuter i blåsten, fin tjej ♥




Väl hemma vid 15-tiden skulle det ha blivit lussebak tillsammans med min käraste Marcus, men vi hade glömt att köpa hälften av allt som ska vara med i receptet, fail. Ingen av oss orkade gå till ICA heller så det får bli lussebak en annan dag helt enkelt. Ägnade mig istället åt en härlig 20 minuters powenap innan jag tog tag i plugget - som förövrigt går skit! Hatar att plugga någonting som jag inte är speciellt intresserad av, dessutom blir det inte speciellt bra när jag känner mig stressad (dock är det mitt egna fel). Har lagt ifrån mig böckern för ikväll, ska ägna hela kvällen imorgon åt att plugga så sparar på mina krafter litegrann.


Inväntar nu Twilight som börjar klockan 21, kan aldrig få nog av söta vampyrfilmer haha. Sen ska det lagas mat, taccos ♥ En helt okej tisdag med andra ord! Imorgon är det jobb 9-16, underbart pass. Sen ska jag faktiskt träna med Gustav, ska bli riktigt roligt :) Blir ett markarbetspass för Kerstin Bindekrans, behöver lite tjat från backen just nu känner jag, dock blir det väldigt lugnt eftersom vi precis kommit igång. På återseende imorgon helt enkelt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback