Nyårspaniken

Sista inlägget .

Kan vara mitt sista inlägg på 2011.. lustigt! Imorgon ska vi fira in ett nytt år och jag är sjukt stressad. Jag jobbar 10.00 - 18.00 imorgon, direkt när jag har slutat ska jag infinna mig hos mina vänner i en lägenhet för tre-rätters middag. Jag ska börja min dag med morgonfodring i stallet för att sedan åka hem för att göra mig nyårsfin..

Det bästa av allt - jag har ingen klänning! Jag beställde en ifrån Nelly.com, men tror ni den dykt upp? NEJ! Skitförbannad är jag, nu har jag ju inte varit på stan eftersom jag räknat med att jag har klänning. Snacka om att sitta i skiten nu haha som tur är har jag fina vänner så förhoppningsvis får jag låna en klänning imorgon! :)

Trots de sitter denna nyårspanik fortfarande i kroppen, jag är redan stressad.. haha kanske därför jag fortfarande sitter uppe, jag är inte de minsta trött, har bara massa tankar om morgondagen och hur allt ska gå ihop! Nä, skärpning nu Tessan! Nu ska jag försöka sova, ville bara skriva av mig lite ;)


Kanske kan fira nyår i denna outfit om ingen klänning passar? ;D

Kommentarer
Postat av: Zarah

Hej



Jag har en fråga. Jag har tidigare ridit en massa år men haft uppehåll och ska börja igen nu. När jag läser en massa hästbloggar märker ja att en hel del förändrats.

Min fråga är, vad rekommenderar du att man använder för skor när man rider??



Du har en superbra blogg dessutom o har verkligen en vacker häst..



Tacksam för svar..

2011-12-30 @ 23:59:51
Postat av: linda

Har innan följt din blogg dagligen oftast flera gånger per dag. Men så hände de en massa i mitt liv och ja tappa bort din blogg. Iallafall har ju nu hittat tillbaka och blev helt paff. Jisses vad biffig och snygg din lilla gustav blivit helt stum riktigt bra jobbat! Blir verkligen inspirerad av att se hur bra du (ni ) blivit. All lycka och framgång till er:) Mvh linda

2011-12-31 @ 07:15:02
Postat av: Lina - Vinn HV Polo-schabrak från Hippoteket! AVSLUTAS 31/12

har hört flera som inte fått sina klänningar från nelly!

2011-12-31 @ 17:15:25
URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback