10 februari 2011

Helt slut efter en hel dag på ICA! Det där jag sa om att "det ska bli skönt att komma tillbaka", tar jag tillbaka med en gång och ångrar fullt ut att jag sagt det ;-) BlääÄ! Skulle hellre vara ledig hela dagarna och lulla runt i stallet, fast samtidigt tjäna det jag gör idag hihi lyxhustru kanske vore ett yrke för mig?

Inget stall idag tyvärr pga jobbet. Mammsen var snäll och tog han dom Gustav idag, som tydligen tyckte det var för varmt ute i hagen och tog av sig sitt täcke.. Hans superfina röda HW täcke, självklart gick det sönder, skäms på dig Gurris!! Nä ska faktiskt äta en knäckemacka och sedan nanna kudden, ska vara tillbaka på ICA imorgon 07.00, så bäst att få lite ordentligt sömn.. Sen blir det en snabbis på gymmet, sedan ut till min prinsessa och tända ett ljus och gråta till sig en huvudvärk för att sedan åka till prisen och antagligen försöka torka tårarna i hans man.. Sedan hem och uppdatera lite för er :-)

Imorgon är det två år sedan hon försvann, mitt hjärta, min andre hälft, mitt allt.. usch känns fortfarande som att det var igår! Har så svårt att släppa taget, jag vill så gärna att allt ska va en mardröm, att de ska va hon & ja, nu precis som då! Jag vill inte inse sanningen, jag vill ha mitt hjärta tillbaka.. 








Glöm inte bloggtävlingen, där vinsten är ett snyggt swarovskipannband! Kul att så många redan anmält sig förrestsen :-) Är ju en hel vecka kvar så än har alla chansen att delta! 


Kommentarer
Postat av: Malin

Sorgligt... hon var så fin, din Peia... beklagar sorgen. :(

2011-02-10 @ 21:01:28
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/
Postat av: Elin

Är du inte tillsammans med killen längre? Kram!

2011-02-10 @ 21:32:48
Postat av: Jennie

Gud är det så länge sedan? Tänker på er masssor!<33

2011-02-10 @ 22:19:40
URL: http://jdressyrfjant.blogg.se/
Postat av: Albin Loán

Fin bild!



Jag tycker hästar är underliga djur alltså, men fascinerande dock.



Sist jag red var på ett fullblod som är 173 centimeters galopphäst.



Vi började "sakta" och mitt X sa att detta är en lite ivrig galopphäst som sticker om jag släpper tyglarna, så att jag fick hålla bestämt, inte hårt i tyglarna.



Jag är allergisk och började nysa och vad händer? Jag tappar båda tyglarna och hästjävlen började galoppera givetvis och jag håller på att trilla av men den fortsätter. Den springer och springer och jag tror jag skall dö och håller om halsen/manen på hästen samt i sadeln i ungefär en minut då hästen slutar galoppera och är helt svettig, jag också. Hjärtat gick i 180 alltså.



Bakom mig efter ett tag kommer mitt x ridande och skrattandes. Hon hade kissat på sig för hon tyckte det såg så jävla roligt ut.. mmm. Fifan!



Krams

Albin Loán

-----

P.S. Hoppas du diggar min musik D.S.

Albin Loán @ Spotify eller på Youtube

2011-02-11 @ 13:09:36
URL: http://www.finest.se/albinloan
Postat av: Eleonor

Var med att rösta fram den bästa ärevarvslåten genom tiderna! Röstningen hittar du här: http://hastoridverksamhet.blogg.se/category/bloggtavlingar.html



/ Eleonor

2011-02-11 @ 13:47:02
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback