21 februari 2011

Skön arbetsdag avklarad, härlig start på måndagen :-) Skulle ha jobbat 9-19.30 idag, men gulliga Linnea var snäll och tog mina sista timmar, så slutade redan kl 17.00. Vi gör likadant imorgon så jag slipper jobba heldag och går alltså hem redan kl 17! Då hinner jag med stall och ridning, underbart!

Idag får dock nissepisse vila, jag tror han har en skaplig träningasvärk idag. Han ska få sig en ordentlig borstning, lite frisering, massage och stretching istället. Sen är det dags för stallmöte, har en hel del jag vill ta upp och risken finns att några kommer bli lite grininga, vilket aldrig är roligt.. Men ibland måste man säga ifrån! :-)

För övrigt så kom våra saker från Sjöhagen idag, som jag längtat efter täckesskyddet! Hoppas bara på att det passar och fungerar som dom sagt. Med tanke på att det tog över en månad med att få sakerna ligger ju Sjöhagen redan lite på minus så att säga ;-) Tar en bild sen om vi lyckas få ihop allt! Nu måste jag försöka få i mig lite mat innan det är dags att åka till stallet.. Hörs ikväll!


Dagens vilja ha: En snygg skjorta ifrån HV Polo!


Kommentarer
Postat av: Kristin Mellqvist

Wow vilken snygg skorta. Vill med ha den ;-)

2011-02-22 @ 21:39:14
URL: http://xtins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback