Kan vara en sjukdom?

Shopping igen.. (bättre bilder imorgon) Jag börjar tro att jag har någon slags sjukdom, jag har så svårt att hålla i mina pengar när jag hittar något snyggt! Får lite ångest men ändå är jag grymt nöjd med mina köp och det känns bra.

Idag körde jag på en riktigt roadtrips, själv. Och hade jag inte varit själv så hade jag nog inte handlat så mycket.. eller? hihi hur som, åkte direkt till Sharpman för att lämna tillbaka schabraket och benlindorna som blev fel i beställnigen. Kom dit precis när dom skulle ringa till Equality Line så fick vara med under samtalet och samtidigt lägga till en sak samt ändra en annan, supersmidigt och jättebra! De skulle skynda på med min beställning också eftersom jag redan väntat 6 veckor och dom gjort fel, toppen. Så om 4 veckor får jag förhoppningsvis rätt dressyrschabrak med tillbehörande lindor samt ett hoppschabrak med tillbehörande öronhuva, längtar! :-) Medans den jättegulliga kassörskan (som jag tyvärr inte minns namnet på) fixade iordning alla kvitton gick jag runt i butiken och kollade, inte så bra. Hittade världens mysigaste grimma ifrån Schockemöhle med massa fint ludd som jag bara var tvungen att ha! Sen hittade den gulliga kassörskan mina bruna lindor som försvann sist också, såå bra!!

Efter besöket hos Sharpman åkte jag vidare till nästa härliga butik, Mantorps Travshop. Skulle visa butiksägaren Christer min Kingsland jacka som redan gått sönder och se vad han sa. Han sa att just problemet med dragkedjan på denna jacka har varit jättebesvärligt i vinter, men det var inga problem och sjävklart skulle det åtgärdas! Köpte även ett nytt hackamoor där (även fast det tog emot) och ett jättefint pannband som jag tänkte lotta ut i en bloggtävling framöver :-) Precis när jag skulle går därifrån springer gulliga butiksbiträdet Anette fram med ett par Kingsland ridbyxor mitt framför näsan på mig och ja.. när jag såg dom så blev jag kär. Det var de utgående röda Kingsland byxorna som jag suktat efter sååå länge! Dom hade ett par kvar i min storlek till halva priset!! Så självklart slog jag till på dom också hihi


Sista stoppet blev på Hööks, där jag enbart stannade för att köpa en H2go Vattenbehållare. Men självklart gick jag förbi ett supersnyggt ländtäcke som också fick följa med hem.. SUCK! Nu är dock pengarna helt slut och nu kan jag inte shoppa mer. Bra tror jag, men guuud vad jag älskar att shoppa.. Har jag shop-a-holic-sjukdomen?!


Equiline Benlindor 299 kr, Kingsland ridbyxa 789 kr (!), Schockemöhle grimma 429 kr, H2go vattenbehållare, Gold Medal Luxury ländtäcke 399 kr.


Kommentarer
Postat av: Caroline

SV jag kan tänka mig 899 kr annars;) dock får jag inte hem det förrens om ca en vecka

2011-02-07 @ 21:28:42
URL: http://internationalshowjumping.blogg.se/
Postat av: Sandra Ramtzén

Milda makaroner vad du shoppar ;)

2011-02-07 @ 22:44:43
URL: http://sandraramtzen.blogg.se/
Postat av: Sigrid

Härligt med nya saker (igen)... :D

2011-02-08 @ 07:09:13
URL: http://sosigog.blogg.se/
Postat av: Linda

Man måste shoppa ibland för att må bra ;)

2011-02-08 @ 07:33:01
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: emiliepersson

Hahah vi alla (typ) hästmänniskor älskar att shoppa ;) de är en droooog!

2011-02-08 @ 07:55:14
URL: http://www.misspersson.se
Postat av: Anonym

Ja det har du, det var längesedan jag konstaterade det! ;)

2011-02-08 @ 11:40:32

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback