Nya läsare

Efter att jag igår fick veta att jag kommer att börja blogga för Charlies Häst & Hund så har besöksantalet ökat hastigt! Alla väljer säkert inte att stanna, men ni som gör det - Vad vill ni läsa om? Många av er kanske inte har en aning om vem jag är, vad jag sysslar med eller vad jag har för häst? Så nu är det upp till er vad ni vill läsa om fram tills måndag, då jag får veta mer ingående vad bloggingen för Charlies innebär också :-) Alla frågor kommer att besvaras och jag ska försöka att skriva om allt de ni önskar!



Så, ös på nu! Vad vill DU läsa om?


Kommentarer
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

Sv: så lite så! :) tycker du ska lägga in så som jag har gjort nu i min meny, alltså lägga in info om din häst så slipper du massa som kommer fråga om den :) för att hitta koden till det så är det bara att söka på lägga in bild i menyn eller besöka bloggstyle.se tror jag, men jag skulle vilja läsa lite om dina funderingar, lite recensioner, kanske lite om hästar du ridit, vad du har för mål, tips& trix och lite vad du tränat för för folk, vad du hoppat för klasser, ja, sånt som är roligt att läsa helt enkelt :)!

2011-02-12 @ 14:11:34
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: LINA

lite infoinlägg vore önskvärt

2011-02-12 @ 21:25:14
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Linnea

Fin blogg du har och jätte söt häst du har :) Vilken ras är det och vad heter hon/han? Är det din egna?

Lämna gärna en kommentar i min blogg om vad du tycker om den ponnyn jag kanske eventuellt ska köpa. SKulle vara kul att få höra din åsikt!

2011-02-13 @ 21:13:51
URL: http://linneakallqvist.devote.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback