Underbara dag

Vilken härlig dag! Allt tack vare min finaste vän Klara :)
Fick se hennes och Manges nya fina lägenhet, jag blev nog lite kär i den. Kunde typ se framför mig hur jag skulle inrett den och den var så ljus och fin! Ett superköp av Klara & Mange helt enkelt, ser fram emot både inflyttningsfesten och förhoppningsvis filmkvällarna där ;) hihi jag ska dit och fota när allt är klart sen..

Blev lite snabblunch innan vi åkte till stallet där jag fick äran att rida och även hoppa hennes fantastiska Itop. Jag är kär, jag har hittat min drömhäst! Jag har ridit henne en gång tidigare, men idag blev jag faktiskt förälskad. Fy fasiken vad den hästen hoppar! Allt kändes så himla lätt, roligt och smidigt på henne - underbart! Tack Klara för att jag fick prova "på riktigt", den hoppkänslan kommer jag leva på länge hihi Hon fick några fina bilder också som jag bjuder på senare. Som avslutning fick hon hoppa upp och skutta henne lite så jag fick ta några fina bilder på dom också :) Ännu bättre blev de ju dessutom när jag fick chansen att sitta i en Butet sadel... Så nu är saken klar, jag SKA ha en Butet sadel, that's it! En vacker dag ska jag bara ha en haha, när är en annan fråga men som man satt i den... Underbart!!

Älskar att umgås med Klara. Vi kan verkligen prata om allt och jag kan vara mig själv med henne, helt klart en av mina finaste vänner! Ska bara bli bättre på att ta vara på de och umgås oftare! Jag vill att hon ska komma ut och hoppa Gurrisen snart igen också, dom är ju så fina tillsammans! Tack för en superdag Klara



Sen skulle ju Alexandra kommit och ridit Gustav, men efter ett litet missförstånd så blev det tyvärr inget. Synd, men hoppas på att vi kan klämma in någon annan dag istället. Hur som, valde då att skritta ut på Gustav istället så han skulle slippa ridhuset. Pigg var han men ändå fin. Dock frös jag ihjäl! Så trött på den här jävla vintern nu, ge mig vår!!

Sitter här hemma nu, fortfarande frusen och supertrött. Vet inte om jag håller på att bli sjuk?! Ska iallafall ner och hoppa lite hopprep innan jag studsar in i en varm dusch och sätter mig i soffan med en kopp te och min älskade dator! Ska slänga in lite kläder i tvättmaskinen också.. Sen ska ni få både ett fotograferings-inlägg från idag, ett outfitsinlägg och sen ett litet annat inlägg. Masssa uppdatering helt enkelt, hoppas ni gillar de :)


Kommentarer
Postat av: Sandra Ramtzén

Har man en gång suttit i en butet så vill man inte ha något annat ;)

2011-02-23 @ 19:18:43
URL: http://sandraramtzen.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Håller med dig Therese, Itop är en drömhäst. Även om jag bara har sett bilder och filmer på henne så är det verkligen en häst i särklass!



Japp, Butet ska det vara. Skönare sadlar finns inte och inte dyrare heller tyvärr :P

2011-02-24 @ 18:13:10
URL: http://abmis.blogg.se/
Postat av: KB

Hej!

Vi har en fin beg Butet till sadel, 17" normal bom, något längre kåpor, köpt 2007 hösten. Brun!

Vid intresser - ring 072-7321125

2011-03-03 @ 16:16:28

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback