Vem är jag?

Nya läsare som inte riktigt vet vem jag är har önskat ett presentationsinlägg, så här kommer det!

Jag heter Therese Klintestam, men föredrar helst smeknamnet Tess. Den 3 september iår blir jag 22 år, ser 25 års gränsen närma sig coh då kommer jag antagligen drabbas av panik. Jag jobbar på ICA Supermarket Spiralen som ligger mitt i Norrköpings City. Där är jag fast anställd och jobbar just nu mellan 35 - 40 timmar i veckan. Kommer dock gå ner lite i tid nu pga att jag inte riktigt hinner med hästen. Hästen då? Han föddes den 9 maj 2005 hos min vän Alexandra Kjörsvik där han också fick namnet Golden Poem. Till vardags kallas grabben för Gustav, kärt barn har många namn och han är en av dom, men Gustav är alltså det vanligaste. Jag bor fortfarande hemma tillsammans med min mamma och pappa samt vårat fosterhemsbarn i ett hus i Norrköping. Jag är sedan två år tillbaka tillsammans med världens finaste kille Marcus och planen är att vi ska försöka hitta eget till hösten.

Som person är jag oftast väldigt glad och försöker alltid att vara positiv i allt. Tidigare hade jag ganska höga krav på mig själv i allt jag gjorde, men efter att min bästa vän hastigt gick bort, ändrades min syn på allt. Jag vill ta vara på varje sekund av mitt liv och verkligen njuta, blir jag ledsen eller deprimerad av någonting blir jag väldigt low under en period men inser snabbt att de är bättre att gå vidare och njuta av de jag har runt omkring mig.

Mitt tidigare hästliv har varit ganska knöligt med skadade ponnier hit och dit och storhästar som försvunnit på ett eller annat sätt. Nu har Gurra varit min i snart två år och ja hoppas att ridningen fungerar fortsättningsvis så han får stanna några år till! Jag har som högst varit uppe och tävlat LA på ponny och 120 på storhäst, i dressyren (som inte är min starka gren) har jag även där varit uppe och taffsat på LA nivå med ponny och LB med storhäst. Alltså är jag ingen ryttare som i dagsläget rider på elitnivå eller liknande, men jag har mål om att rida 130 med stadigt resultat. De är den vägen dit som ni ska få vara med och följa :-)

Jag älskar shopping och Kingsland samt Equality Linde är mina absoluta favritmärken. Därav blir det mycket outfits- och shoppinginlägg i denna blogg. Älskar även fotografering, har ett litet fotoföretag sen 2½ år tillbaka, tyvärr kommer de läggas ner snart pga tidsbrits.

Jag hoppas ni fick veta lite om de ni ville från detta inlägg. Vill ni veta något mer så är det bara att fråga! :-)


Kommentarer
Postat av: Elin

Såg inga resultat från 120? Eller har det varit lokala tävlingar? (:

2011-02-13 @ 10:38:05
Postat av: Lina Sällberg

bra inlägg. ska bli kul att följa

2011-02-13 @ 13:22:59
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: julide

tihhi jag handlade på ica idag , när du satt där ^^

2011-02-13 @ 16:04:31
URL: http://juulideyoldas.blogg.se/
Postat av: Sigrid

Mmm, han blev glad åt att fastna på lite bilder tror jag ;-)

2011-02-13 @ 16:22:18
URL: http://sosigog.blogg.se/
Postat av: Caroline

Kul att du vann Charlies bloggtävling! :) Gillar verkligen massa utrustning och mycket updates.

2011-02-13 @ 19:25:52
URL: http://littleworldof.blogg.se/
Postat av: Anna

Hello Tess!

Du skriver att din vän hastigt gick bort, är det det vackra stoet du syftar på??? Eller har du drabbats av att förlora en människovän också??



Min mor gick bort för snart 8 år sedan och livet får en helt annan innebörd när man förlorar någon man älskar!!



Lycka till med allt :)

2011-02-15 @ 08:28:38

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback