9 januari 2011

Jag fortsätter att vara smått lyrisk över min fina Gustav! Vintern har nog gjort honom gott, känns som att han har mognat i både kropp och knopp. Sen tror jag vårat skritt- och travarbete har gjort en heldel också, att fokusera på småsaker. Idag fick han av sig teddybjörns pälsen och blev en vit snygging igen. Han blir så otroligt snygg rakad! Dock extremt mycket piggare och mer lekfull, possitivt eller negativt? De är frågan!

Tyvärr inga bilder, men jag tror ni sett sedan innan hur han ser ut orakad och rakad, eller? ;-)

Förövrigt är jag grymt besviken på Ponnyakutens första avsnitt som bara var en sammanfattning från förra säsongen. Jag som gått och längtat efter nya säsongen, så visar dom bara lite repriser från förra! Dagens största besvikelse.. helt klart. (ja, jag tänker vara barnsligt sur över detta just nu!)


Dagens extrema, "vilja ha sak"..


Kommentarer
Postat av: Annie

sv. tack:) Kollar på din blogg också, kul att följa jämnåriga hästar, Gustav är så fin! Det är ju så nyttigt med alla dessa övningar och det gör ridningen så mycket roligare också! :D

2011-01-09 @ 20:26:57
URL: http://anniehoppryttarinna.blogg.se/
Postat av: Maria

Håller med om Ponnyakuten, blev ganska besviken jag med faktiskt ;)

2011-01-09 @ 20:55:48
URL: http://amdressage.blogg.se/
Postat av: Marlene

Baaah, jag har ju helt missat att det ska börja igen... Gick det igår eller? Tur att det bara var repriser för min del då, tråkigt för dig dock ;)

2011-01-10 @ 08:07:27
URL: http://melen.blogg.se/
Postat av: klara

mmm du att den där extrema vilja ha saken. har jag :D:D:D:D:D:D::D:D jippieee den är nog värd varenda krona om du med ska satsa på en ;) hahah

2011-01-10 @ 17:47:40
Postat av: Ollivia weslien

De nya deltagarna "oss" visas i avsnitt 3 och i avsnitt 2 är det uttagningen :)

2011-01-10 @ 22:56:41
URL: http://oliviaweslien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback