Outfit

Jag håller på att bli psykiskt sjuk.. Nu får jag fan sluta med dessa kollage! :-|



Börjar med ett par snygga Kingsland Jessica ridbyxor i jeanstyg och ett par Kingsland show socks. På fötterna har vi sedan ett par Kingsland dojjor, som kanske kan vara den snyggaste skon som jag vet!! I brallorna har vi ju sedan såklart ett swarovski skärp med ljusa blinga stenar.
På överkroppen blev det en snygg rosa Fior Da Liso skjorta med en Kingsland Leonora tröja över. På armen har vi ju såklar också lite bling i form av ett swarovski armband. På huvudet har vi en blå Kingsland mössa! Och blir det lite kyligt drar vi på oss en snygg Pikeur jacka över.. MUMS! 


Mycket Kingsland, men är man KL nörd - så är man! Nu kanske ja ska lägga ner det här.. eller? ;-)


Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej, hej.

Blev helt foralskad i Pikeur-jackan!!! Var kan jag hitta den? Handla on-line passar mig mycket battre da jag bor i Kalifornien...

Tack for hjalpen och lycka till med allt. Trevlig blogg, onskar dig all lycka med Gurra. Roligt att se dom enorma framstegen sista tiden, men glom aldrig bort - vi gor detta for att det ar roligt!!!

- L.

2011-01-12 @ 04:51:33
Postat av: Cecilia

Vart om du nu vill ha allt de här köper du det? Är det från Avantia eller finns den någon annan bra shop att köpa det i?

2011-01-12 @ 09:36:33
URL: http://abmis.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Livet som ryttare i storstan

Just nu har jag en tävling på bloggen där du kan vinna en EC-Hand! EC hand är en produkt som hjälper ryttaren att träna sig till en bättre hand på ett lätt och överskådligt sätt. Den korrigerar ryttarens hand och hjälpgivning!



Klicka på denna länk för att komma direkt till tävlingen och få chansen att vinna denna superprodukt: http://stockholmsjenna.blogg.se/2011/january/tavling-vinn-ett-par-ec-hand.html

2011-01-12 @ 10:30:06
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback