17 juli 2011

Idag känner jag mig lite bättre, febern är dock kvar. Hatar febern, att ha ont i kroppen och bara känna sig allmänt svag, dumma dumma feber! Nu vill jag bli frisk, så vill ha aalllaa tips ni har om förkyldning och att bli frisk ifrån den!

Blev tvungen att sjukanmäla mig till jobbet idag, klarar inte av en dag till i kassan med feber. De blir aldeles  för jobbigt. Som tur var ställde snälla Morgan upp och tog mitt pass, tack snälla du! Tyvärr förlorar jag ju en hel del på att vara sjuk en söndag när det är 100 % i OB.. Men som sagt, en dag till i kassan och må såhär - NEJ!

Måste ut till Gurkan idag, försöka skritta en sväng och hoppas på att jag inte ramlar av! Som sagt så är jag full av motivation just nu och vill bara komma igång. Men Gurkan ska få gå en vecka till på sommarbetet och så ska jag försöka jogga honom lite på vägarna runt omkring där innan jag tar hem honom. Känns dock sådär att ta hem honom, han verkar trivas så himla bra på sommarbetet.. Men om vi ska tävla om 3v är det kanske dags att börja träna? ;-)

 
Grodanboll i sitt nya fina "dressyrträns" thihi

Kommentarer
Postat av: Lisa Welin

Haha älskar hans smeknamn, gurkan, grodanboll x)

2011-07-17 @ 13:11:39
URL: http://teamwelin.blogg.se/
Postat av: Lisa Welin

Snyggt tränset var btw! riktigt snyggt :)

2011-07-17 @ 13:12:13
URL: http://teamwelin.blogg.se/
Postat av: Lamia / Hästblogg

Fint tränset var :)

2011-07-17 @ 13:31:45
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Myran

Underbart träns! :D

2011-07-17 @ 16:04:54
URL: http://trinnie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback