18 juli 2011

Ledig idag, vilket har varit bra för min kropp. Har hunnit återhämta mig lite och det känns åtminstone lite bättre i kroppen! Har dock spenderat dagen i soffan tillsammans med Marcus, så nu kommer väl han antagligen att bli sjuk.. Men det är känns alltid lite bättre att vara sjuk med någon brevid sig än att vara sjuk själv ;-) Imorgon är det tillbaka till jobbet igen, dock ett kortpass 16-21.15.

Under kvällen har jag varit hos Gustav och pysslat om honom. Var någon form av invardering av flugor och bromsar idag, herregud man kunde knappt stå still! Stackars hästarna. Men själva ridningen idag gick väldigt bra. Red på en liten grusvolt där vi har våra saker till hagen, funkade helt okej och Gustav kändes oförskämt fräsh! Inte kan man tro att han haft över 2 veckors sommalov :-D Det gjorde mig ännu mer taggad på att börja träna ordentligt nu hehe joggade honom bara i en rund och låg form samt tog två varv i galopp i fältsitts.

Är faktiskt riktigt sugen på att dressyrtävla just nu! Ja, ni hörde rätt. Men har fått ett löjligt sug efter att träna dressyr och komma ut på någon lokal och prova på med Gustav. Är han på sitt bästa humör tror jag faktiskt att han skulle kunna få skapliga poäng. Men jag tänker inte ge mig ut förns jag har en dressyrsadel och det har jag inte råd med i tidigast september :-/ Men, vi har ju en del att träna på också, så kanske lika bra! Men bra sugen är jag iallafall haha


Har även idag haft en riktigt Peisan dag.. Har tänkt på henne så enormt  mycket och bättre blir det ju inte av alla filmer och bilder jag stirrar mig blind på. Det är nu över 2½ år sedan hon försvann, förstår ni hur fort tiden går!? Har inte lika svårt att acceptera hennes bortgång längre, men det är fortfarande lika jobbigt att se hur fantastiskt fina vi faktiskt var tillsammans. Vi passade varandra som "handen i handsken" och de känns så tungt och orättvist att hon fick lämna jorden så tidigt och på det sättet.. Hon finns föralltid inom mig och som jag skrev tidigare så, äkta kärlek dör aldrig.. ♥


Kommentarer
Postat av: Jessica Pira

jätte fin bild =)

2011-07-18 @ 21:43:02
URL: http://www.jessicapira.blogspot.com
Postat av: Katja - en talangs blogg

Det är så härligt att komma igång efter sommarvilan! :)

2011-07-19 @ 15:36:35
URL: http://stallkatjap.bloggplatsen.se/
Postat av: Lina

SV: Ja TR kan vara nog så rörigt ibland! Försökte hitta något om mitt träns med (Micklem), men hittade inget. Dock får man visst inte ha dem på ponny, men det såg jag inget om. Ja men precis, de måste vara ganska skarpa!

2011-07-19 @ 19:20:06
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: fo

Hey, väldigt trevlig blogg & fin häst! :)

Kom gärna in en sväng till min blogg. Där ni får läsa om min unghästs utveckling och framgångar mot toppen. Kanske följa varandra bloglovin elr länka varandra? :)

Kramar fo

2011-07-19 @ 19:55:07
URL: http://feliciaorrstenius.blogg.se/
Postat av: EmbLeM

Hej!

Var med i min utlottning om att bli månadens ekipage!

http://emblems.blogg.se/hast/2011/july/manadens-ekipage-augusti.html

2011-07-20 @ 17:26:01
URL: http://emblems.blogg.se/hast
Postat av: Lovisa Munter

sv: Vet faktiskt inte vart man kan få tag på den, men det är en Joules så om du googlar lite på det så hittar du säkert något! Underbar bild!!

2011-07-20 @ 21:43:43
URL: http://equistro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback