Tävling Kiladalens Lantliga RF

Äntligen tillbaka in i tävlingsterminen! Har haft ett sjukt sug efter tävlingar redan sen Falsterbo och idag fick vi äntligen åka iväg igen. Destinationen idag var Kiladalens Lantliga Ryttarförening, som förövrigt låg mitt ute i ingenstans, där det arrangerades en lokal hopptävling. Mysig liten anläggning med otroligt trevliga funktionärer! Dock var inte banan riktigt i min favoritsmak. Underlaget  var ganska tungt och djupt och och banorna var ganska tråkigt byggda. Men i övrigt en mysig liten anläggning!

100 cm bed A0/A0 - 0+4 fel 10e placering.
Han kändes riktigt på tå och taggad på framridningen, koncentrerade mig mycket på förhållningarna och han skulle vänta. Fick till ett bra språng inne på framhoppningen, resten var flacka och tråkiga. På banan kändes han verkligen huuur fin som helst, verkligen! Kom i botten på både ett, två och tre, sedan vaknade vi till. Otrolig lydig och fin häst som snällt lyssnade tillbaka på mina förhållningar och han kändes riktigt fin! Efter att vi ridit sista i grundomgången och var felfria fick jag lite panik, hade inte riktigt pluggat in omhoppningsbanan eftersom jag inte trodde vi skulle ta oss dit. Så svängen till första i omhoppningen var väl sådär, han blev lite låg och flack på den så bommen föll. Provade att vända upp lite snävt på resten och det fixade han kalasbra! Så 0+4 fel och en tid som hade räckt till en 4e placering om bommen legat kvar!! Dock blev det en 10e placering istället, våran första placering i avd A, gissa om jag blev glad!? :-D hihi


110 cm bed A - 13 fel.
Han kändes så himla fin på framridningen! Hade lätt kunnat rida egenom ett dressyrprogram där ;-) haha dock kände jag av lite trötthet inne på framhoppningen då han började med sina studsningar och sin flacka galopp. Hoppade inte upp sig alls utan sattsade mer på fart. Hoppade riktigt bra på hinder nummer ett, och till hinder två - en gigantisk mur tog han lite extra fart på och vips så var han över haha. Sedan kom tröttheten, han tog inte riktigt förhållningarna, utan det blev mer uppåt än framåt vilket gjorde att han touchade fyran lite lätt så bommen föll och till sexan blev det "jag springer, eller nej, jag tar ett till" och vips så låg överbommen framför tassarna på andra sidan. Blev lite vinglig in i kombinationen som gjorde honom lite flack eftersom jag fick puscha på lite så även den bommen föl. Hoppade jättefint på sista! Tidsfel är inte vanligt på Gurkan men idag blev det ett!! Jag är jättenöjd ändå med denna runda, trots felen. Men ibland får man strunta i felen och gå på sin känsla istället och jag ser mycket bra i denna runda ändå! :-)



Sammanfattningsvis är jag alltså otroligt nöjd med denna tävling! Lite ryttarmissar här och där, med sånt får man räkna med. Ser fram emot höstens tävlingssäsong, ska bli intressant och se hur vi utvecklas!

Tyvärr blev filmerna helt jävla värdelösa då kameran har fått nått fnatt och visar tre videos samtidigt :-S Sjukt tråkigt! Kommer ladda upp filmerna på youtube så får vi se om de läggs upp här. Känns jättetråkigt att det blev så, speciellt med 1m rundan då jag tror flera av er blivit imponerade över hur lydig min gris blivit! :-/

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Jättegrattis till placeringen!

Tidsfel är lätt att få när det blir lite av o på bara att ladda om till nästa tävling.

Är jätteglad för din skull, äntligen får du de "framgångar" du förtjänar.

Du vet ju hur det är, två steg fram o ett steg tillbaka ;)

2011-07-30 @ 18:28:02
URL: http://rebeckawersten.blogg.se/
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

grattis! åh han är så fin...

2011-07-30 @ 19:14:13
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: Myran

Grattis! :D

2011-07-30 @ 19:33:35
URL: http://trinnie.blogg.se/
Postat av: Nadja

Grattis, det ser fint ut på bilderna! Om jag visste att du skulle dit hade jag kunnat komma och titta, bor ca 2 km därifrån, mitt ute i ingenstans ;)

2011-07-30 @ 20:33:31
URL: http://nadjaeriksson.bloggplatsen.se
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

åh tess, jag blir så ledsen :( alla har börjat härma min utmaning nu!! :(

2011-07-31 @ 16:49:24
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: Camilla

Grattis till placeringen :)

2011-07-31 @ 21:47:15
URL: http://camfra.blogg.se/
Postat av: Josefina&Elvira

Fin blogg,allt bra? :)

2011-07-31 @ 22:33:27
URL: http://allroundponnyer.blogg.se/
Postat av: Sandra Ramtzén

grattis :)

2011-08-01 @ 09:21:08
URL: http://sandraramtzen.blogg.se/
Postat av: martina

angående kommentaren: vi tar det på lördag du ;)

2011-08-01 @ 10:12:28
Postat av: Caroline

SV med frakt 1350 kr

2011-08-01 @ 22:44:19
URL: http://internationalshowjumping.se
Postat av: Alida

Grattis :) måste kännas bra!

2011-08-03 @ 21:46:09
URL: http://peplis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback