Vingåkers RF dag 3

Upp och morgonfodra som vanligt vid 06.50, mocka och se till att hästen mår bra. Så otroligt glad över hur bra han verkar må under meetinget! Bara de här att han inte vandrar är helt otroligt.

Upp till husbilen, äta frukost för att sedan inspektera banan och göra iordning hästen. Banan såg jättetrevlig ut, har dock aldrig någonsin hoppat så låga 110 klasser som under detta meeting. Banbyggaren hade verkligen inte tagit i med att maxa hindrerna!

110 cm bed A
Idag red jag fram ordentligt inne i ridhuset. Jobbade massor med halter, halvhalter och sidförflyttningar för att få honom lösgjord och lydig. Han kändes verkligen superfin! Hoppade lite på det lilla räcket som fanns i ridhuset där jag var noga med att han låg kvar ända fram till hindret och att han var lugn efter, superkänsla! Hoppade riktigt fint på framhoppningen också för den delen. Hittade ett bra flyt inne på banan, kom bra in på ettan och tvåan, lite stort på trean men fick tillbaka honom snabbt efter sen till hinder fyra. Lite i botten till hinder fem, där ja skulle ridit på lite extra efter till hinder sex, då det skulle vara sex galoppsprång dit, jag klämde in sju.. Sen lugn och fin till kombinationen, var lite trångt så ja rätade på mig lite tidigt i insprånget, bommen föll! Fin ut och sen superduktiga killen som galopperade ner i pullmangraven utan att titta :) 4 fel och bra mycket bättre känsla än gårdagen! Tråkigt nog ett pet då..



Blev att kolla ponnyklassen efter och bara njuta av solen och de 29 graderna! Medans Frida red ut på Gustav lite på vägarna under eftermiddagen hjälpte jag Matilda med hennes hästar. Dock var det löjligt mycket mygg, knott och bromsar under eftermiddagen så ridningen för Frida blev inte så långvarig. Hon fick istället fortsätta sin hästskötargrej med Matilda hihi Kvällen bjöds på taccobuffé och trevligt sällskap ifrån våra husbilsgrannar!


världens sötaste, (tröttaste) och bästa hästskötare ;)


världens bästa mammi!


Kommentarer
Postat av: Anonym

är gustav hingst :O ??? :)

2011-07-03 @ 22:26:17
Postat av: Anonym

ja trodde inte heller att han va hingst! har aldrig sett att du skrivit det (=

2011-07-06 @ 13:39:25
Postat av: AnnA

Hahahaha vaaaaa ja säger desamma!!! Är han hingst??????? ;pppppp

2011-09-21 @ 18:31:50

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback