1 juni 2011

Nu är det sommar! Eller ja, de är iallafall första juni och då anser jag att våren är slut och sommaren har tagit över (skitsamma om vädret inte säger desamma liksom). Helt sjukt ändå att det redan är 1 juni, det känns som att det var februari häromdagen typ. Men nu ser vi fram emot sommaren och alla äventyr!

Igår blev det inte så mycket bloggning, förlåt. Var i stallet på morgonen och pysslade med min kärlek. Skrittade ut en sväng barbacka tillsammans med Frida och Kasper (gud så underbar min häst är att rida barbacka!). När vi kom tillbaka efter en kort tur blev det tömkörning för Gurkans del. Men mycket lätt och kravlöst, ca 10 min jogging i låg form bara. Såg hur fin ut som helst! Låg sedan i solen hela dagen och spelade lite vollyboll med Marcus och Linus. Fick faktiskt lite färg - jag säger ju att sommaren är här :-D hihi Avslutade dagen med middag och lite cider på Trädgår'n tillsammans med mina gamla ponnytjejor Frida, Frida, Bilinda och Caroline. En supermysig kväll verkligen och vilket väder vi hade!




Idag har jag haft en tråkig stallfri idag. Har jobbat på ICA mellan 10.00 - 21.15, så mamma fick vara hästvakt idag igen. Men Gustav hade ändå en inplanerad vilodag idag, fast jag hade ju velat åka dit och pussa lite på honom.. Imorgon ska vi hoppa lite inför helgen. Saknar dressyrträningarna som bubblan, men om en vecka är det dags igen!! :) Dock i hoppsadel, känns inte lika roligt..

Kommentarer
Postat av: Sandra Ramtzén

Svar; Oj jag glömde svara sist, sorry. Jo jag har kommit in på deras unghästutbildning :)

2011-06-01 @ 22:55:39
URL: http://sandraramtzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback