En bästa vän

För många av oss hästryttare är våra hästar och ponnyer även våra abslolut bästa vänner. När våra bästa vänner helt plötsligt en dag försvinner ifrån oss, rasar vår värld samman. Det är inget konstigt med de egentligen..

Men de senaste dagarna har jag hört och läst om 5 stycken tragiska händelser som slutat med bortgång, gällande då våra bästa vänner. Jag lider med er alla som förlorat er bästa vän hastigt och oväntat - jag vet hur det känns. Men orden "jag vet hur det känns", hjälper absolut ingenting. Jag ber er bara att ta vara på alla fina vänner ni har, våga prata om det, njut av all fin och rolig tid ni hade ihop med eran bästa vän och minns dom med glädje - de hade dom velat. Läkningen tar tid, låt det ta tid! Kom bara ihåg allt fina tillsammans med din bästa vän.


Min fina sessa. Amor vincit omnia, te amo ab imo pectorehoppas du betar fridfullt min älskade..


Aldeles för många hästar lämnar oss för tidigt.. Idag ger jag min största omtanke till Johanna. Du hade en otroligt fin ponny som jag är säker på, älskade dig precis lika mycket som du älska honom. Jag lider verkligen med dig och jag hoppas du är så pass stark att du tar dig egenom det här! Du är en duktig ryttare och jag hoppas vi får se dig på tävlingsbanorna snart igen. Tänker på dig otroligt mycket! ♥ Vila i frid du vackra ponny..


Kommentarer
Postat av: Sanna Olsson

så himla hemskt :(:(

2011-06-20 @ 09:22:47
URL: http://sannaaaaolsson.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Sorgligt :(



SV: Ursäkta mitt sena svar, har en bloggpaus så det är därför :) Hindren är inte godkända för tävling enligt ridsportförbundets regler då det saknas infångare på flera hinder. De främre stöden måste alltid ha infångare eller vara så kallade infångarstöd. Sen är inte skållorna godkända, man måste ha nyckelhålsskenor med tillhörande skålla (har med säkerheten att göra). Har en bild här: http://escana.blogg.se/2011/march/visste-du-att.html Så den klassiska metallskållan är alltså inte godkänd och inte heller safety systems skållor som man "knipsar" fast :)

2011-06-20 @ 14:22:00
URL: http://escana.blogg.se/
Postat av: erica

Betyder din häst väldigt mycket för dig? Kolla in de armband jag inom snar framtid kommer börja tillverka på specialbeställning.


Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback