En önskan

Hej :)
Kan du inte göra en outfit med de schabraket, vad man liksom kan ha för färger på ridbyxorna o tröja osv, inte så mycke märk utan mer färger :) Hoppas du fattar :D


Alltså jag är sämst på att göra outfits, men nu skapade jag tre, så som jag själv skulle matcha schabraket. Dock gjorde jag ingen med dressyrschabraket, men de är ju samma princip vilket ni kanske förstår.. Hoppas dom dög, de är iallafall hur jag skulle matcha de :)


Svarta stövlar och svart hjälm. Jag skulle bära gråa ridbyxor och en snygg grå skjorta/piké, är det lite kyligare skulle jag dra på mig en vit eller beige tröja.


Detta är väl min favorit. Brun grund med gråa ridbyxor och en snygg brun piké. För att använda den lila färgen lite extra skulle jag använda ett par lila stigbyglar. Eftersom den lila färgen i sig är ganska färgstark tycker jag att det räcker med detta och sen bara använda mig av diskreta färger. Skulle inte använda blå, röd, rosa eller grönt till just lila dock! Fast jag tror att en typ mossgrön färg skulle gå bra ihop med schabraket då kantbandet är lite grå/grönt :)


Till tävling skulle jag satta på en svart grund, dvs svart hjälm, svarta stövlar och en svart kavaj. Dock handlar allt om smaksak! :)


Kommentarer
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

du är ju kalasbra på det här med outfits! :) den första är min facorit, något jag absolut skulle kunna tänka mig att dra på, tänk dig till våra gråingar, MUMS! ska ta mig en titt på det där schabraket på falsterbo :)

2011-06-19 @ 23:59:34
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: Jenny

Åååh älskar också det där schabraket!! Undrade bara vart du hittade den där skjortan? En skojorta med lila i är nämnligen det enda jag saknar för att få en komplett tävlingsoutift :)

2011-06-20 @ 21:26:32
URL: http://jennysriddagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback