Midsommarhelg

Jaha, då var midsommarhelgen över och semestern inledd på riktigt!
Har haft en superhärlig helg på Södra Finnö i skärgården tillsammans med mina fina vänner samt pojkvän. Vi har ätit gott, druckit gott, dansat, sjungit, lekt ja - you name it!  Underbart har det varit att få komma bort lite, trots att jag tvingats sova i tält som jag hatar..


Vi får se om ja orkar med några fler midsommarbilder någon annan dag..

Gustav fick en liten minisemester över helgen, såhär lagom bra planerat innan vi ska åka på tävling. Igår joggade vi bara lite lätt på banan för att känna på varandras lösgjordhet efter helgen, de gick sådär kan man väl lätt utrycka sig. Båda var stela, lite småtjuriga och trötta.. Dessto bättre gick det idag! Jobbade på ungefär samma sak som hos Björn i tisdags, dvs bommar och avstånd. Hade byggt upp en bana med enbart bommar och ett litet hinder på 40cm med bom framför och bakom. Allt detta för att leta efter rätt avstånd och känsla. Det gick superdupermega bra! :D Var noga med framridningen  och att vi båda skulle hålla oss lugna och avslappnade. Han kändes verkligen superfin, känslan var så bra! Dessutom kom vi rätt mer eller mindre hela tiden på bommarna, jag red verkligen med Björns röst i bakhuvudet haha. Super Gurra! :)


Imorgon har jag masssor att pyssla med, så får se hur mycket uppdatering det blir. Måste hinna in till stan för att sedan hinna till en hästaffär och sen måste jag ut i skogen med Gurkan en sväng. Därefter ska det byggas hade i x-antal timmar innan jag och Falsterbobrudarna ska ut och käka. Så som sagt, hinner jag med en uppdatering så är jag nog fan stolt över mig själv! ;) Nog om det, nu ska ja sova! Pusss

Kommentarer
Postat av: Katja

Vad skönt med semester! Jag är avis!

2011-06-27 @ 08:50:09
URL: http://stallkatjap.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback