Utkast: Juni 9, 2011

Här ligger jag i soffan på min lediga dag och gäspar.. Det spöregnar ute och det känns som att det är åska påväg, huvudvärken är löjligt obehaglig. Jag som hade sett fram emot en dag i solskenet och bättra på min bränna, men nae. Känns som att det inte kommer bli nått vettigt gjort idag - fast där har jag fel!

Ska åka ut till min fina kille ikväll och rida lite mjukgörande på honom, känns på knapparna inför morgondagens dressyrträning (äntligen!) helt enkelt. Provar dock Flippanbettet idag, mitt aldeles egna som kom igår från Skara! Otroligt snabb och bra leverans, alltid lika uppskattat.

Dessutom ska jag och min kära mamma på en liten roadtrip till Mjölby och Sharpman idag. Ska klaga lite på mitt schabrak som jag beställde som blivit missfärgat - inte ok! Naevars, men ska se vad dom säger om de. Sen måste ja köpa nya tyglar eftersom Gustav hade sönder sina på förra tävlingen..


Satt och kollade startlistorna till helgen nyss och shit så lite starter det är! På lördagen är det 16 st i första 110 och 15 st i söndagens första 110. Det betyder att jag måste vara på VRF supertidigt, fast fördelen är såklart att jag kommer hem tidigt ifrån tävlingen hihi. Någon av er som ska på Vikbolandets Ryttarförenings regionala tävlingar i helgen? Som tävlande, pubilk eller fotograf kanske? :) Gurkan ska gå tre stycken 110 klasser avd B, mitt mål är att sätta två nollor så vi är kvalade avd A. Men ska inte ha för stora förhoppningar, VRF brukar ha lite kluriga banor. Glad att pappa ska med iallafall, då blir det förhoppningsvis lite bra bilder :D hihi


Kommentarer
Postat av: Jenni

Din pappa e ju grym på att fota :D önskar min mamma kunde ta hälten så bra bilder ;)

2011-06-09 @ 14:45:37
URL: http://jennikristensson.blogg.se/
Postat av: Tilda

Jag ska dit på lördag och hoppa två 1.20. hoppas jag hinner se er, skulle vara jätte roligt :) ni har blivit så fina!

2011-06-09 @ 21:34:06
URL: http://tildamariaemile.blogg.se/
Postat av: bea

Jag ska dit som hästskötare :)

2011-06-09 @ 22:36:28
URL: http://beatricefahlstedt.blogg.se/
Postat av: Emilie Persson

Jag ska troligen dit :)

2011-06-10 @ 11:03:47
URL: http://www.misspersson.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback