10 mars 2011

Ännu en heldag på ICA avklarad, skönt. Är verkligen inte förtjust i att jobba såhär långa pass, tycker att det sliter på kroppen och mentalt, men får stå ut ett tag till. Har man bra arbetskamrater så går tiden iallafall lite fortare! Idag har det ju känts dubbelt så tråkigt som vanligt eftersom jag inte varit i stallet idag..

Hur som helst, i början av veckan var jag inte alls speciellt taggad eller sugen på tävling i helgen. Men idag, när jag satt i kassan kände jag suget komma tillbaka! Eller egentligen är jag nog mer taggad över morgondagen, att få trimma honom lite lätt, bada honom så han blir vit igen. Smörja, putsa, rykta, fläta, packa - allt de där! Ska bli så himla roligt att få tävlingsfixa igen, känns som evigheter sen! Är iallafall sjuukt taggad nu :)

Hur är ni dagen innan tävling? Är ni lite småhysteriska precis som jag med att allt ska vara perfekt, så som smörjningen, packningen osv. Att ni vill ha en lugn kväll innan och bara fokusera och tänka possitivt? Kvällen innan tävlingen är jätteviktig för mig. Jag vill kunna sätta mig ner i soffan eller på sängen och bara slappna av, tänka possitivt - se tävlingsdagen framför mig och bara fokusera! Tänkte försöka fota lite imorgon så ni får se i bilder hur dagen innan tävling ser ut för min del!

Nu måste jag gå och lägga mig, lång dag imorgon väntar. Först jobb 7-16, sen hela eftermiddagen i stallet. Eventuellt publicerar jag nästa bilbomb som jag förberett ;)


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag är stenhård innan tävling och allting ska vara perfekt! Har svårt att låta någon annan göra det åt mig, för inbillar mig att det inte blir lika bra då ;)

2011-03-10 @ 21:10:37
URL: http://mightybouncer.blogg.se/
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

lycka till nu till helgen!! :D jag ska också tävla :) du får läsa min guide hur jag gör innan tävling ;)

2011-03-10 @ 21:15:12
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: Vilgunn

Lykke til i helgen. ^^

2011-03-10 @ 21:46:22
URL: http://www.wearerebellion.blogg.no
Postat av: ida

Lycka till imorgon! Jag kunde inte vara med för min licens hann inte registreras :( Men jag kommer och hejar på er!

2011-03-11 @ 12:32:30
URL: http://inridsport.blogg.se/
Postat av: Rebecka

jag gör nästan inget. Putsar av tränset o sätter fast det schabraket jag ska ha.

Tvättar hästen gör jag inte, fräschar upp satrumporna på morgonen innan vi åker bara.

2011-03-11 @ 15:00:10
URL: http://rebeckawersten.blogg.se/
Postat av: sara

Jag tkr den här hästen är sjukt lik gustav! fast lite tjockare! http://www.youtube.com/watch?v=RHqINid9Q88&feature=related

2011-03-11 @ 16:36:51

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback