Bildbomb

Som ni önskade, bildbomb nummer ett. Vi börjar på ursnygga Mans Santiniqe aka Sunny!
Har nog inte en enda ful bild på denna häst, så otroligt bildskön så det finns inte! Älskade verkligen kameran :)
Se & njut..




Ibland undrar jag om hon hade kunnat bli bra.. Om jag hade gjort som jag tänkte, att låta henne stå på bete i 6 månader för att sedan kolla igen. Men veterinären gav mig inget hopp och han sa att hon aldrig kommer bli helt bra igen och att hon troligtvis kommer ha ont hela livet.. Visste ni att vi hade planer på att betäcka henne med Quite Easy, precis innan Peisan gick bort?! Hade nog blivit en fin liten fölunge :) Men veterinären trodde inte hennes rygg skulle hålla.. Fina lilla häst, hoppas du mår bättre nu och att du är glad igen. Jag saknar dig, tro aldrig något annat! ♥ Vila i frid min älskade Sun..



Alla bilder jag har på henne, hittar du här.


Kommentarer
Postat av: lena

Hon ser verkligen superfin ut! Ser att du har vita ridbyxor på flera bilder, har du filmer också? hade varit kul. :) OCh hur gick det på tävlingarna och så? Kram!!

2011-03-10 @ 08:49:20
Postat av: Jennie Kristensson

Fina hästen :)

2011-03-10 @ 08:52:35
URL: http://jdressyrfjant.blogg.se/
Postat av: Vilgunn

Så vakker! Det er fælt å miste hesten sin. :/ Kondolerer..

2011-03-10 @ 09:12:50
URL: http://www.wearerebellion.blogg.no
Postat av: Anonym

Jag undrar om du haft en häst som är känslig mot pälsfällning? som blir lat då exempelvis? vet du isf ngt bra hjälpmedel? någon vitamin eller liknande? :)

2011-03-10 @ 15:16:11
Postat av: Olivia

Jättefina bilder!

2011-03-10 @ 16:14:27
URL: http://oliviasandelin.blogg.se/
Postat av: Camilla Prager

Gud så fina bilder, speciellt "brall bilden med dig på ryggen" störtskön!

2011-03-10 @ 16:38:14
URL: http://ryttarcoach.blogspot.com
Postat av: Anna

Hej Tess! Jag har följt din blogg ett bra tag men aldrig kommenterat så nu tycker jag att det är dags!. För det första vill jag bara säga att din blogg är superbra! jag rider inte längre tyvärr och mycket pågrund av att jag är trött på hästfolket. Det känns tråkigt att man slutar till stor del pågrund av det, nu är inte alla hästmänniskor eller de som håller på med ridsporten sånna. Men jag har tyvärr varit med om för många personer som lagt sig i om vad någon annan gör och hela tiden påpekat brister, vilket kan vara bra till viss del men till slut tröttnar man. Jag är trött på att många hästmänniskor är sånna besewisers och tror att de kan allt och är bättre än allt och alla, till sist blev jag lite sån med. Jag kände att jag själv kunde väldigt mycket och såg ner på andra och sådan ville inte jag vara för sån är jag inte som person. Jag vill att alla ska kunna utöva denna sport utan att se ner på var och en! alla hästmänniskor har olika teorier som de utgår ifrån och det finns inget rätt eller fel!.. Jag vill bara att du ska veta Tess att jag tycker att du är grym som kunnat tagit den kritik som du fått av dina läsare och att du vågar visa andra att du har brister och alla är inte perfekta. Då tycker jag man har kommit långt som ryttare!

Tack för mig! /anna

2011-03-10 @ 18:02:23
Postat av: Linn

Mmm! Så fina bilder, otroligt vacker.

2011-03-10 @ 22:55:24
URL: http://linnskjetne.blogg.se/
Postat av: Sofie

Jättemånga fina bilder du har. Vad är det för kamera som har använts när du tagit dessa bilderna? Ska nämligen köpa en ny. =)

2011-03-12 @ 12:23:51
Postat av: emma

Underbara bilder! Speciellt bilden hon sparkar backut på ;)



Ville bara säga att du ser ut att vara en riktigt duktig ryttare. Du sitter så himla fint och dina händer är exemplariska! Det är inte ofta man ser duktiga ryttare som dig, så kämpa på! Du är en riktigt bra förebild :) Kram Emma

2011-03-14 @ 20:03:55

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback