Lite frågor

Emma:
Får man fråga en sak ang. Charlies? :) Hjälper dom dig på ngt sätt eller jag menar nu när du är charlies bloggare? :) Vad gör du då för charlies? :)
- Ehm, alltså dom länkar ju till den här bloggen ibland, när de tycker att jag skrivit något läsvärt. Annars "hjälper" dom mig väl inte så mycket. De enda jag gör för Charlies i dagsläget är att jag skriver lite om deras nyheter och produkter och länkar till deras facebook. De gör jag självmant, inget de tvingat mig till eller liknande. Jag ska sedan börja blogga på deras egna hemsida så fort den öppnar (skulle bli nu i mars) en gång i veckan. Jag ska då blogga lite om mode, trender, outfits och tävlingar. Jag kommer inte få någon lön eller liknande :) Så hoppas du fick ett bra svar nu hihi


Jacqueline:
Jag har inget Equiline schabrak, trodde inte man kunde kombinera dem själva. Hur ligger dem i pris? Om man kombinerar själv? :)
- De bästa med Equiline är att de kostar precis lika mycket att kombinera ett själv som det gör att köpa ett färdig designat schabrak! Däremot kostar de lite olika beroende på om du ska en eller flera passpoaler osv. En flughuva tex utan passpoal eller med en passpoal brukar ligga runt 430 - 499 kr och med två passpoaler ca 530 kr. Grundpriset för ett schabrak är ca 520 kr sen får du betala beroende på hur många passpoaler, ett med två brukar ligga runt 699 kr. Och de är alltså samma priser på färdig designade oftast :) Att rekomendera!!


Carolina:
När ska du börja blogga hos charlies? :)
- Som ja skrev ovan, så fort de får igång deras hemsida :)

Kommentarer
Postat av: Alva

Vilken Equilinefärg tror du matchar de Turkosa stigbyglarna bäst? Tänkte att den royalblå på ditt var rätt lik? Jag köpte ju dina stigbyglar och har därför börjat följa din blogg ;)

Alva

2011-03-24 @ 09:33:27

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback