Proveny ox

Proveny, lilla älskade Proveny ♥

Proveny är en snygg arab valack född 1988 om jag minns rätt, ingen koll på härstamning. Men vet att han var godkänd fram tills han var 3 år, sen kastrerades han pga sommareksem. Han kom in i mitt liv när min vän Isabelle Kleist köpte honom 2006 (tror jag). Hjälpte henne ganska ofta och hoppade honom ganska mycket då han älskade det och Issa var lite hopprädd.

Jag gjorde en tävlingsstart på honom, då 20 år gammal (!) och han lekte unghäst på framhoppningen hihi, tyvärr ett nedslag i våran klass, men han hade en sån enorm glädje! Innan Issa köpte honom tror jag att han tävlade upp till LA dressyr. Han kan nästan allt i dressyren och är så otroligt rolig att rida!

Han är fortfarande i Issas ägo och står faktiskt även dom på Stall Fursta, så jag får träffa dom varje dag och gosa lite med Proveny, mys! Han känns verkligen som en häst som skulle kunna bli hur gammal som helst! Hoppas på att han får bli det iallafall och han får stanna länge på Fursta och hos Issa :)




Kommentarer
Postat av: Issa

Absolut världens bästa Proveny!!

2011-03-31 @ 17:43:01
Postat av: Ulrika

Hej!

Det var en bekant som tipsade mig om den här sidan, va jättekul att få se Proveny! Jag har hans son Pegasus och det var så jättekul att få se hans pappa. Pegasus är född 92 och jag har haft honom sen 93.

Hälsningar Ulrika

2011-10-30 @ 00:13:29
URL: http://www.jika.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback