30 maj 2011

Tog med mig min gråa fina pojke ut på en skogstur idag. Jag måste säga att jag var stolt över min grabb som gick över den läskiga bron mer eller mindre utan att blinka! Därefter blev det dock lite spänt, trippade förbi hönsen som envisas med att skrämma skiten ur Gustav varje gång. Slappnade av lite bättre efter första traven, men började sedan med trippningen igen haha han är bra söt han!

Envisades med att galoppera massor iallafall och gud vad glad jag är över det! Tror minsann lydnadspasset gjorde susen igår. Tröck på honom ganska bra i galoppen, ställde mig upp i fältsits och fick ner nacken i en bra form, sedan satte jag mig bara ner, höll om benen och greppade om tygeln lite lätt och wips så gick pojken i en samlad galopp :D Trodde jag drömde så var tvungen att prova en gång till haha, funkade lika bra andra gången och det bästa av allt - jag red bara på ett vanligt tredelat tränsbett!

Avslutade med att backträna lite innan vi skrittade de sista 20 min hem. Så nöjd med dagens pass, även fast han var spänd och på tårna 80 % av passet. Min fina kille ♥ Imorgon blir det ett tömkörningspass för grabben!


X-antal av dessa "studs-wroom-stopp-studs" spårng blev det under dagens ridning.
(förlåt till er som tycker bilden är hemsk)




Sen jag kom hem har jag: suttit i solen, druckit för dåligt, fått ont i huvudet och tvättat  - bra gjort! Tänker fortsätta med det hela dagen lång (tvätta alltså), då jag vägrar att göra det imorgon, då vill jag vara helt ledig och bara njuta i solen! Så, nu har jag inte tid att sitta här längre, hörs :)


Kommentarer
Postat av: Elin

Kan inte galoppera ute på min medryttarponny, för då blir hon så glad så att hon gärna bockar XD :)

2011-05-30 @ 18:53:09
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback