10 november 2011

Ledig !

Bästa dagen på väldigt länge måste jag erkänna. Sov hemma hos mamma och pappa inatt, härligt att få sova ensam i min stora säng hihi nae, men det var skönt att komma hem lite. Anledningen varför jag sov hemma var för att Marcus jobbade natt och jag skulle ha utsläpp idag dvs gå upp skapligt. Och då jag sovit så himla dåligt hela veckan kände jag att jag behövde sova ut lite ordentligt och de gör jag bäst hemma.

Hur som helst, utsläppet gick bra. Gjorde mina sysslor sådär extra långsamt som jag gillar att göra dom när jag är ensam. Tvättade Gustavs sår, borstade honom ordentligt och tvättade bort alla fula kissfläckar. Så, nu ser han ut som den riktiga Gustav igen! Gick sedan en 20minuters promenad med honom i paddocken och han var helt galen. Nu börjar han minsann friskna till och blir mer och mer jobbig  att hantera. Idag skulle han trava och bocka och ha sig när vi promenerade - inte okej! 


Massa pussar på min älskling idag ! ♥

Hjälpte sedan Frida att löshoppa Kasper, haha galna ponnyhäst! Fick mig en del härliga skratt åt den där lilla hästen under löshoppningen. Grattis Frida och Kasper på eran 1-årsdag också, finaste ni! :D


När stallet väl var klart, vid typ 12.30 åkte jag hem till mamma och pappa och fikade, måste ju passa på! Unnade mig en riktigt lång härlig varm dusch också innan jag åkte hem till Marcus.


Eftermiddagen har spenderats i soffan tillsammans med min lilla dator. Frida berättade nämligen för mig i stallet att inga av mina senaste uppdateringar synts till. Mycket konstigt, men det förklarar också varför jag inte fått några kommentarer på senaste tiden! Men det var bara att sätta igång och försöka lösa problemet, så nu hoppas jag att detta inlägg syns (samt de andra) annars får jag maila blogg.se och fråga vad som hänt.


Att tillägga - ikväll har jag varit på mitt första träningspass på jag inte vet huur länge. Något typ danspass på Sats och sedan lite gym på de, sjukt kul. Skrattade sönder åt Issa och Malin! Ska prova på Sats nu ett tag istället för Friskis, får se hur de går ;)


Gustav fick  vara naken några timmar idag, ren njutning tyckte sjuklingen! :)

Kommentarer
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

Låter toppenbra!!

2011-11-11 @ 20:57:57
URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback