17 november 2011

Torsdag .

Vaknade med feber imorse igen, men hade utsläppet i stallet så det var bara att stoppa i sig två Ipren och åka mot hästarna. Kände mig faktiskt lite bättre efter lite frisk luft tillsammans med de underbara djuren.

Gustav fick sig en omgång med borstarna idag igen, blir mycket ryktande nu när vi inte kan träna. Vilket jag gillar, tråkigt att Gustav inte kunde känna desamma bara. Snacka om att jag har en otålig häst som hatar att bli borstad! Men han fick minsann stå ut med min ryktning i 40 minuter innan jag var nöjd. Idag fick även mitt underbara torrskimmelschampo ifrån Veredus hjälpa till ordentligt!


Före bild - Efter bild . 
Kanske syns dåligt?



Mirakelmedlet!


Förövrigt under dagens borstning insåg jag att min häst börjar bli mer och mer brun. Han ser ut som en rikitg Pippihäst just nu haha, inte supersnyggt kan jag tycka.. Dessutom börjar manen att bli vit underifrån nu - inte ok!



Efter borstningen fick han gå ut i hagen precis som alla andra. Har gjort en lite större sjukhage nu, hatar att se honom i den, han ser verkligen superdeppig ut. Usch, bli bra nu killen så du får busa och springa precis som vanligt! Efter att alla sysslor var gjorda, så som mockning, maten, sopa stallen, fylla på vatten i hagen, ge haghö och plocka iordning åkte jag hem.


Hann med att springa ner på stan en snabbis när jag kom hem för att köpa nya vantar. Mina har kommit bort och jag klarar mig verkligen inte utan vantar! Hittade även en söt blus på Monki som fick följa med hem, tacka vet jag presentkort! :) hihi Har sedan jag kom hem vid 14.30 däckat i soffan, förkyldningen tog ut sin rätt! Helt förstörd är jag nu. Måste ner och köpa kokosmjölk sen också.. BlääÄ orkar inte! Men annars blir det ingen mat idag och de behöver vi ju, trots allt haha


Imorgon åker jag till Örebro tillsammans med Melinda! Vi ska hälsa på Martina och tjejorna där uppe, kommer bli superkul! Blir väl lite utgång och annat roligt kan jag tänka mig. Är borta tills på söndag, därför kommer uppdateringen bli sådär under helgen, tåget går halv fyra imorgon.. Så nu måste jag packa också kom jag på - bra där!

Kommentarer
Postat av: sara

Men oh det måste jag köpa!



Hoppas att ni kommer igång snart igen.

2011-11-17 @ 18:47:55
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

Älskar dt där skimmelschampoot! Min tjej börjar också få massa flugskimmelfläckar och manen är vit på undersidan :(

2011-11-17 @ 19:55:58
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Camilla- Två tävlingar i bloggen

SKYNDA , SKYNDA!

Tre dagar kvar på tävlingen du inte vill missa!

http://camillahastskotare.blogg.se/2011/october/vinn-ett-set-benskyd-ifran-schockemohle.html

2011-11-17 @ 21:24:16
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: m

WHOHOOOOO de kommer bli FETT :D :D

2011-11-17 @ 21:44:20
URL: http://melindaaaa.webblogg.se/
Postat av: Josefin Mellström

Vad fint det blev med nya designen :)

2011-11-18 @ 09:42:28
URL: http://www.mejosefin.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback