7 november 2011

Stadsbo .

För stunden iallafall.. Bor hos Marcus sedan i fredags och det känns bra såhär långt. Nu har jag äntligen fått garageplats till bilen och jag var även hemma och hämtade min älsklade röda lilla dator idag, så nu är jag glad! Dock så är internet superdåligt och segt, använder mig just nu av bluetooth via Iphonen, funkar men är segt som sagt. Jag ska alltså bo hos Marcus nu i en månad, vi ska prova på att bo ihop, spännande ;)


Har varit i stallet nu på morgonen och pysslat om Gurkis och hans sår. Han går betydligt bättre än förra veckan, men jag tycker ändå inte att det är så pass bra så jag kan känna mig avlappnad. Så är han inte bättre på torsdag så kommer vi åka in till kliniken för att röntga. Han har iallafall ingen feber och jag inbillar mig att svullnaden håller på att gå ner. Men det rinner fortfarande lite ifrån hans sydda sår och det oroar mig lite - men enligt veterinären är det ingen fara så länge han är feberfri, så jag får väl lite på det. Våra promenader går iallafall lite lättare, vilket känns skönt. Dock har jag ett extremt ridsug att jag snart blir tokig! Vill bara hoppa upp på min fina gråa springare nuu ♥ Jag är så orolig för alla konsekvenser som kan bli..


Nu måste jag dock äta och fixa iordning mig, ska börja jobba kl 16. Skönt med ett kortpass idag, slutar redan kl 20 och idag är jag riktigt sliten, så det ska bli skönt! Mer uppdatering blir det senare ikväll :)



Tack Jenny för tipset om BR schabraket, det blir ju verkligen perfekt till lindorna! Så efter nästa lön kommer jag nog klicka hem schabraket. Känner att det inte är någon brådska just nu eftersom det inte kommer till använding på ett tag.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Låter väldigt klokt :-)

2011-11-07 @ 15:28:16
URL: http://rebeckawersten.blogg.se/
Postat av: Linda

Spännande! Bland det bästa jag gjort är att bli sambo! :)

2011-11-07 @ 17:54:14
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: jossan

vart jobbar du med och vart? :)

2011-11-08 @ 00:04:19
Postat av: felicia

Nämen ser man, bild från våran hemmaplan (;

Ska du dit nästa år på meeting?

Står nämligen där, tror tom jag har bilder på er.

kram felicia

2011-11-10 @ 14:01:57
URL: http://teamnyrk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback