Hickstead

Finns inte mycket att säga .

Hela hästvärlden har redan skrivit om det och jag tror ingen gått miste om vad som hänt.
För mig är detta jobbigt, att se händelsen skrapade upp gamla sår som jag valt att lägga åt sidan för att inte må dåligt. Jag är ändå tacksam att SVT visade det som hände och inte klippte bort hela händelsen (ja, vissa delar kunde dom kanske skippat). Men jag tror att det hade blivit mer funderingar bland folk om dom inte visste, nu vet alla och ingen behöver ens tänka "undra vad som hände".


Varför är detta jobbigt för mig då? Jag blev av med min prinsessa på precis samma sett. Enda skillnaden är att Peia var i hagen och inte på tävlingsbanan, samt att jag inte såg händelsen på samma sätt som Eric. Men jag förstår precis hur Eric och alla i hans team känner sig - fruktansvärt hjälplösa.


Min älskade Cassiopeia ramlade ihop i hagen, från ingenstans och dödsorsaken var brustet blodkärl. Det gör att dom knappt hinner känna någonting, allt går väldigt fort och ofta är hästarna redan döda när de träffar marken. Det låter hemskt och der ser hemskt ut. Jag fick på något sätt klarhet i hur min älskade vän försvann ifrån mig och de känns som att några av mina vänner förstår mig bättre nu efter att ha sett denna hemska olycka på TV.


Det känns så tungt att detta ska behöva hända och återigen blir jag påmind om hur jobbigt allt detta är. Det har snart gått 3 år sedan Peia försvann ifrån mig, sen hon lämnade mig utan en förvarning. Detta är jobbigt och ingen ska behöva förlora sin vän på detta sett! :( ♥





Mina tankar går till Eric och alla i hans team som antagligen har en extremt jobbig tid framför sig..

Kommentarer
Postat av: jessica

hemskt det där! förstår att det rev upp gamla sår :(

2011-11-08 @ 13:26:02
URL: http://jessicahagstrom.blogg.se/
Postat av: Malin

styrkekram

det är verkligen sånt som inte borde få hända... livet är grymt ibland.

2011-11-08 @ 17:28:22
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/
Postat av: Emelie

Vad hemskt att sånt kan hända

2011-11-09 @ 09:43:41
URL: http://norrakullensstall.blogg.se/
Postat av: Team Nyrk!

Hejsan, vilken super fin blogg! :D

Jätte snygg häst!

Kom gärna in till oss, följa varandra bloglovin? :)

kram Team Nyrk!

2011-11-09 @ 11:34:55
URL: http://teamnyrk.blogg.se/
Postat av: PM

Jag förlorade också min häst på detta sättet, hjärtattack eller brustet blodkärl var orsaken. Jag minns också den dagen som igår, när jag nu såg Hickstead dö, all smärta kommer tillbaka. Svårt att förstå hur fort livet kan vända till det värsta. Styrkekramar till dig!

2011-11-09 @ 12:14:45
Postat av: Camilla

Det är läskigt hur fort det kan gå och att det kan hända när som helst.

2011-11-09 @ 16:52:42
URL: http://camfra.blogg.se/
Postat av: sara

sv. Tusen tack :)

2011-11-10 @ 18:49:37
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: YezzCorner-hästnörd i mammaförpackning

Det är verkligen tragiskt när sånt händer, oavsett om det är på tävlingen eller i hagen eller i en box, som min kompis hittade sin ponny död en morgon. Veterinären kunde senare rapportera att det var ett brustet blodkärl som var orsaken. Det är läskigt, men det är sånt som händer tyvärr..

Måste berömma din design lite också, den är verkligen tilltalande. Kul att se!

Från det ena till det andra : Vill du så vore det kul om du hälsade på och deltog i min tävling där man kan vinna lite reflexsaker, ett spö, två benreflexer med kardborre (kan även sitta runt hästens svans) och en reflexväst till hund (finns i small medium och large). Kolla för mer info här:http://yezzcorner.wordpress.com/2011/11/10/vinn-reflexset-i-hostmorkret/ Mvh Jessica

2011-11-11 @ 00:05:20
URL: http://yezzcorner.com
Postat av: emelie

Jag vet inte riktigt modellen men jag tror att de är en quinar, jag är inte hemma nu men jag har bilder då jag rider med den. intresserad?

2011-11-11 @ 10:12:24
URL: http://tavlingsryttarninort.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback