28 oktober 2011

Bra fredag .

Verkligen en bra fredag! Var i stallet strax efter klockan sju imorse och mötte upp bästa equiterapuet Linda. Gustav fick sig en omgång och han var faktiskt riktigt fräsh för att ha gjort en kullerbytta. En liten låsning i sin nacke, men annars fin. Finns alltid lite att mjuka upp, så det blev massage och lite laser idag, Gustav njöt - ja bitvis iallafall.

Det var helt underbart att vara tillbaka i stallet och mysa med min älskade häst! Har faktiskt saknat att mocka och fixa mathinkarna, men får göra allting väldigt lugnt och försiktigt då jag egentligen ska ta det lugnt veckan ut. Gustav ska ta det lugnt i två dagar sen arbetas på precis som vanligt, längtar tills vi är igång. Förhoppningvis kan jag ta en skrittur på honom redan på söndag - om min kropp tillåter. Var klar i stallet strax efter nio, då drabbades jag av panik. What to do now!? 

Har tvättat mer eller mindre hela min garderob denna vecka (vad annars ska jag göra liksom), städat och fixat så allting var verkligen klart när jag kom hem imorse. Hamnade då framför TVn och massa dåliga TV program som jag redan sett hela veckan typ, kollat egenom gamla filmer, precis som alla andra dagar. Uttråkad till max? Javisst!

Faktiskt så jag längtar tillbaka till den normala vardagen, jobb och lite småstress haha kommer antagligen ångra att jag skrivit såhär! Saknar mina vänner så otroligt mycket, ska bli så underbart att kunnas umgås med dom igen. Har faktiskt massor att se fram emot kommande veckorna, bara hoppas på att ingenting kommer emellan! :)

Men, saken är den, att jag börjar inte jobba förens på onsdag, så vad vill ni läsa om fram tills dess? Snälla bomba mig med lite förslag!! Ska försöka gå egenom hästgarderoben denna vecka och fylla på "ur min garderob" kategorin. Vad vill ni se först? Träns, benlindor, täcken, hjälmar?! :)




Kommentarer
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

oktober ;)

2011-10-28 @ 19:30:15
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hejsan, vart har du köpt täcket på länken nedan och hur mycket kostade det? :)

http://www.pixbox.se/pic_show_id32609147.html

2011-10-28 @ 21:21:21
URL: http://jennysriddagbok.blogg.se/
Postat av: Lena

kan du inte skriva om dina täcken :D:D

2011-10-28 @ 22:08:01
Postat av: maria

skriva lite om hur du ser på framtiden med Gustav, långsiktigt som kortsiktigt :)

2011-10-29 @ 02:38:16

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback