29 oktober 2011

Lördagsgodis .

Tog mig lite sovmorgon imorse, precis som alla andra dagar den här veckan typ. Hur som så blev det stallet ganska direkt, mocka och fixa maten. Och eftersom vi har kvällsfodringen ikväll så innebär även de att vi har stallstädningen idag, så fixade allt de också så vi slipper de ikväll. Kollade sedan lite på sadelprovningarna, Sharpman är ju hos oss den här helgen. 

Fick även mitt efterlängtade Equiline schabrak med tillbehörande öronhuva idag! Lämnade ju in det hos Sharpman tidigt i våras då det blivit missfärgat i tvätten helt utan anledning. Först tänkte Sharpman och Equiline inte att ersätta det då de påstod att jag tvättat det fel. Men under sensommaren ringde Sharpman och sa att det ersätter det helt utan kostnad och idag fick jag det alltså!! Så tack så jättemycket Sharpman och Equiline för det, jag är mycket nöjd! :) Är ju mitt absoluta favoritsett i hoppningen (efter det vinröda), så jag är mycket glad över att jag fått tillbaka det :)



Just nu sitter jag i soffan med Freddie i knät och Teddie brevid. Båda sover väldigt gott! hihi ska bjuda på en film på dom sen samt en bilbomb :) Tyvärr blir det oredigerade bilder då mitt Photoshop gått ut, pisskit! Ska snart åka och handla godis, jag ska köpa massa sug-godisar då jag har ett stort godissug (skiter i mitt nya liv idag haha). Är så äckligt trött på barnmat, soppor och smooties så tänlte faktiskt försöka tugga och äta lite ordentlig mat idag. Sen blir det stallet ikväll igen då för att fodra och borsta på min älskling! :) ♥

Kommentarer
Postat av: Sara

sv. Vad kuuul! Då får vi båda se till att komma till final! ;D :D

2011-10-29 @ 16:08:35
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

Skönt du fick ett nytt!! Hur fel kan man tvätta liksom? Godis låter bra. Jag har tentaperiod nu och gud vad godis det går åt. :P

2011-10-29 @ 16:34:27
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: erika

alltså Tess, jag vill ha ALLA dina schabrak!!

2011-10-29 @ 19:36:09
URL: http://majimka.blogspot.com
Postat av: Minna

hej, du har så himla fina schabrak.. vad innebär stallstädning i ert stall ? kul och få höra och se hur andra har de. bra blogg !!!

2011-10-30 @ 08:35:43

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback