3 oktober 2011

Har jag berättat att Gustav har flyttat till en annan box?
Kan inte riktigt komma ihåg om jag nämnt det tidigare eller inte! Hur som helst, innan sommaren stod han ju i boxen längst upp i stallet, en stor och rymligt box som både mamma och jag älskade. Nackdelen var att Gustav vandrade, otroligt mycket.

Efter meetingen i Vingåker, där han inte vandrade någonting öht så fick vi en idé om att han kanske skulle stå bättre i en mindre box, då boxen i Vingåker var ganska liten. Efter lite prat med stallkamraterna så bytte tillslut jag och Matilda boxar med varandra. Så Gustav bor nu alltså numera i boxen längst ner i stallet. En pytteliten box (kan jag tyckta), men Gustav älskar den!

Sen vi bytte box har Gustav slutat vandra helt och hållet!! Han kan gå något litet varv i samband med fodring, annars så står han blixtstilla! Det är så himla underbart skönt så ni anar inte! Numera kan jag både mocka när Gustav fortfarande är kvar i boxen, göra iordning honom inför ridning i boxen, borsta osv -utan att han snurrar runt :D Dessutom går det inte åt lika mycket spån och det är relativt lättmockat. Dessutom känns det lite skönt att det inte sliter lika hårt på hans leder och hovar längre.

Här bor Gustav numera!




Fina boxen! Så nöjd med mitt byte :D thihi

Kommentarer
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

Fin box han fått ! :)

Min häst hade en mindre box innan och helvete vad hon vände till. Nu har hon en som är ganska djup (lång inåt) och det är så himla lättmockat nu om man jämför.

2011-10-03 @ 15:59:01
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Helene

alltså jag trodde det var bra att hästar rör sig och inte bara står stilla jag : )

skämt åsido: inte sliter det på hans senor och leder för att han går några varv i boxen! Men mer lättmockat blir det ju när de står mer still förstås det går ju inte att komma ifrån.

2011-10-03 @ 19:21:23
Postat av: Tess

Helene: självklart sliter de på honom när han vandrar runt runt i samma varv dagarna i ända. Han stod mer eller mindre bara still när han åt. På skorna var de alltid mer slitet på ena sidan pga vandringen. Så "några varv" var det inte riktigt o då tror ja de sliter, så trodde även veterinären.. Hur som är jag glad att han slutat nu ;)

2011-10-03 @ 20:30:18
URL: http://tesskliintestam.blogg.se/
Postat av: Helene

Ja då är det ju en annan sak, uppfattade inte att det var SÅ mycket han vandrade utan att han bara gick runt lite.

2011-10-04 @ 12:05:25

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback