Tävling & Olycka

Hej på er. Har fortfarande inget internet, så skriver lite från mobilen.

Angående bloggtävlingen så kommer jag att dra en vinnare så fort jag har internet igen! Håll ut bara, den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge ;)

Idag var jag och Gustav och tävlade. Han tyckte det var sjukt kul att hoppa igen och var riktigt taggad! Hoppa dubbelnolla i första klassen och blev andra placerad, superkul! :) red relativt lugnt och han kändes med på noterna.

Inför andra klassen var han riktigt övertaggad och blev väldigt studdsig. Jag gjorde då den största ryttarmiss jag någonsin gjort tror jag, nämligen började smacka precis innan hindret när han studdsade så han trodde såklart att han skulle hoppa av (ja ville bara att han skulle gå fram). Så han brakade rätt in i hindret och fastnade med ena frambenet mellan bommarna och slog på den värsta kullebyttan jag varit med om!! :(

Han står nu hemma i boxen, sårig över absolut hela kroppen. Gruset/sanden rev upp ordentligt. Han är inte halt (än), men ömmar, är svullen och ordentligt chockad. Älskade hjärtat <3 jag hamnade helt fel i fallet och fick en fin smäll på rygg och nacke. Kände inget då, men har riktigt ont nu..

Mest orolig för min fina häst! Hatar mig själv så otroligt mycket som gjorde en sån jävla tabbe :( försöker glädjas åt andra platsen, men tänker bara på hur illa de kunde gått och jag hoppas för allt i världen att detta inte sätter sig på mig och gustavs huvuden o självförtroende framöver och såklart att inga av våra skador idag blir värre.. :(


Älskade bästa Gustav <3
nu vet ni läget iaf och jag ska försöka hålla er uppdaterade, lovar.


Kommentarer
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

otäckt! tur det gick förhållandevis bra

2011-10-17 @ 09:01:21
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Sarah

Jag gick också omkull förra veckan, det är alltid så jävla otäckt! Man har egentligen sådan jävla tur.. Hoppas Gustav "bara" är mörbultat och inget allvarligt. Samma med dig!

2011-10-17 @ 13:04:12
URL: http://sarahochsnajper.blogg.se/
Postat av: Joanna

Grattis till andra placeringen! Tråkigt med omkullridningen, håller tummarna för att nå båda bara är mörbultade efter fallet. Och gräm dig inte i det, alla gör vi misstag ibland :)

2011-10-17 @ 23:23:43
URL: http://joannasofia.blogg.se/
Postat av: Anna

aj då:(

2011-10-19 @ 12:35:31
URL: http://annashastliv.blogg.se/
Postat av: Julia

Tur att det gick "bra" iaf. Hoppas allt ordnar sig med Gustav!

2011-10-20 @ 18:32:59
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback